tiistai 21. kesäkuuta 2011

tiistai


J: Tänään olen töiden jälkeen ehtinyt herkutella tortilloilla, lukenut uutta Trendiä, nukkunut päiväunet, imuroinnut, pakottanut Riikan tiskaamaan, ollut melkein lenkillä, ihaillut parvekkeelta maisemia, suunnitellut juhannusta, haaveillut, laskenut päiviä Lontoon matkaan, valvonut taas liian myöhään..

Nyt olisi aika mennä nukkumaan, mutta mitä jos ei väsytä? Aamulla väsyttää, se on ihan fakta. Oon tosin huomannut, että aamulla väsyttää ihan yhtä paljon riippumatta siitä, nukkuuko kuusi vai kahdeksan tuntia. Töissä ainakin, siellä väsyttää aina! Onneksi enää kaksi päivää, sitten nämä tytöt lähtevät juhannuksen viettoon. Riikka ottaa suunnaksi pohjoisen ja minä taas etelän.. Lisää suunnitelmista joku toinen kerta, nyt on oikeasti pakko mennä nukkumaan. Tai sitten luen Trendin loppuun!;)

7 kommenttia:

 1. Hei sillon kun olitte käymässä siellä Jenkeissä niin toimiko esim Visa Electron siellä vai pitäiskö vaan olla käteistä?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Lontooooo <3

  Laura: Me ei maksettu electronilla kumpikaan, joten ei valitettavasti osata auttaa :/ Mut luulis että toimii? Kannattaa kysyy pankista, jos ne tietäis:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä jenkeissä voi maksaa Visa Elektronilla melkein joka paikassa eikä se ainakaan mulla maksanut mitään ekstraa. Rahan nostaminen automaatista sen sijaan maksaa jonkin verran. Visa Elektron ei tosin ulkomailla taida toimia samalla tavalla reaaliaikaisesti kuin Suomessa (ei ota maksua tililtä ihan heti)ja siksi monissa paikoissa sitä käsitellään luottokorttina.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riina tarkennuksesta, toivottavasti Laura huomaa tuon :)

  VastaaPoista
 5. Suomessakin käyttäessa visa electronia se luokitellaan luotoksi =)

  VastaaPoista
 6. Jenna&Riina: Jepa huomasin, kiitoksia kummallekin! :)

  VastaaPoista