perjantai 17. kesäkuuta 2011

summer up up up


Heinäkuun toisena viikonloppuna se tulee taas, meinaan SUMMER UP 2011. Kyseessä on siis Suomen suurin hiphop ja reggaemusiikin festivaali, jos joku ei tätä tiennyt. Summer up järjestetään Lahden Mukkulanrannassa, joka on ihan mahtava mesta! Kotimaisten kärkiartistien, kuten Cheekin, Palefacen, Raappanan, Asa&Jätkäjätkien, Fintelligensin ja Asteen lisäksi lavalla nähdään tänä vuonna mm. Lloyd Banks ja Stella Mwangi. Ei siis mikään ihan huono tarjonta.
Tapahtuma on ikärajaton, mutta alueella on K18 anniskelualue. Portit aukee perjantaina 8.7. klo 16 ja lauantaina 9.7. klo 14. Tarkemmat aikataulut, infoa ja tietoa esiintyjistä löytyy täältä.
Lippuja voi ostaa ennakkoon lippupalvelusta, tiketistä ja R-kioskeilta. Toki niitä saa vieltä oveltakin, mutta hinnat ovat hieman kalliimmat!
Me olemme Summer Upissa taas tänäkin vuonna, ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä lukijoistakin sinne eksyy! Meno oli vuosi sitten niin mahtava, ettei tänä vuonna yksinkertaisesti voisi jättää menemättä.. Nähdään siis siellä!


Kuka on tulossa?

6 kommenttia:

 1. minä olen tulossa! tosin vasta lauantaina kun perjantai kuluu vielä töissä...

  VastaaPoista
 2. Siellä nähdään! :) mä oon menossa molempina päivinä, en osannu päättää vaan toista päivää ku molempina oli niin hyvät esiintyjät! :)

  VastaaPoista
 3. laura: Meilläkin ois perjantaina vielä duunii, mutta pakko pyytää jos sais vapaaksi sen;)

  Anonyymi: Jep jep :)

  Veerra: Juu niin on:D Nähdään:)

  VastaaPoista
 4. tuolla on niin huono "meininki" ettei mitään rajaa ::::::DD

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: heh, meiän porukalla oli ainakin ihan törkeeeen hyvä "meininki" viime vuonna :D taitaa se vähän omasta asenteestakin olla kiinni kuinka hauskaa on!

  VastaaPoista