maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sale!

J: Mun piti mennä kerrankin ajoissa nukkumaan, mutta yllättäen jumitin taas koneelle.. Aloin selailemaan Spartoon VIP-myyntejä. Siellä on tosi monet kengät alennettu oikein reippaasti, kannattaa käydä tsekkaamassa jos omat suosikit olisivat myös. VIP hinnat ovat voimassa enää huomisen päivän, joten pitäkää kiirettä jos haluatte saada parhaat päältä!

Keräsin tänne joitakin omia suosikkejani..

Miss Sixtyn Simonat 40€ (ovh 100€)

Puman mustat perustennarit 31€ (ovh 69€) Ellen omistaisi jo muutamia mustia tennareita, niin olisin varmasti tilannut nämä!
Oranssit Converset 52€ (ovh 65€) Eli kaikki kun ihaili näitä Riikan converseja, niin nyt olisi hyvä tilaisuus tilata samanlaiset! Tai luulen ainakin, että kyseessä on samat..Koahin supersöpöt, yksinkertaiset sandaalit 27€ (ovh 49€)

Nyt siis kaikki tilausta tekemään.. Vip-myynnit jatkuu siis vain 21. päivään saakka. Kengät ovat parhaimmillaan -60% alessa ja mitä mä nyt katselin sivuja äsken, niin kokojakin on vielä ihan mukavasti jäljellä. Ja hei, muistakaa ne ilmaiset postikulut! Halvat kengät ilman postikuluja, mikä voisi olla houkuttelevampaa? Niin ja varsinaiset alet alkaa vasta 22.6.. Eli älkää huolestuko jos ette nyt ehdi shoppailla, halpoja kenkiä on tiedossa jatkossakin;)
 Joo mä taidan mennä nyt nukkumaan, ennen kun klikkailen itselleni liikaa kenkiä ostoskoriin.. Pakko vähän säästää, sillä loppuviikosta saattaa olla eräs miniloma tiedossa! Hah, näen varmaan kengistä unta, kun tuli niitä hieman kuolailtua taas.. Öitä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihanat noi ekat.

  Mä en itse käytä korkkareita, vaikka ne on monesti tosi ihanan näköisiä. Joskus oon ihastellut vähän semmosia lenkkareiden näköisiä korkkareita :D.

  Mulla on ollut Converset haussa varmaan vuoden, mutta ei oo tullut hankittua. Täksi kesäksi en oo ees hankkinut mitään uusia kenkiä, kun viime vuotiset on vielä hyviä.

  VastaaPoista
 2. Onko teillä joku sopimus, kuinka usein teidän pitää kyseistä sivua blogissanne mainostaa, vai ihan ilmaiseksiko näin suurta mainostilaa tuolle yritykselle annat?

  VastaaPoista
 3. I'm Lacking: Oon ihan kateellinen sulle, jos voit olla hankkimatta uusia kenkiä:D Mä ostan ihan liikaa, vaikka vanhat olisikin hyviä! :)

  Anonyymi: Lue täältä: http://kaksiyhdenhinnalla.blogspot.com/2011/05/spartoo.html
  Eli löytyy sopimus, johon molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä:)

  VastaaPoista