perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sä nousit reggae reggae rekkaan

J: Päästiin tänään lähtemään töistä hieman aikasemmin mitä piti, joten haettiin äkkiä kamera mukaan ja mentiin Turun linnalle kuvailemaan.. Asujen kuvaamisen lisäksi leikittiin vähän itselaukaisimella.

Nämä kaksi bloggaria taisivat mennä vähän sekaisin kuullessaan, ettei huomenna tarvitse mennä töihin. Tai olisi sinne saanut mennä, mutta töitä ei ole. Ihan kivoja tällaiset kolmen päivän viikonloput! Toisaalta, jos ei ole töitä, ei ole rahaa. Ilman rahaa taas ei voi shoppailla tai matkustella. Juokaa siis pliiiis kaikki Marlin mehuja, jotta meillä riittäisi hommia;) Ja kyllä muutenkin kannattaa, ne on hyviä.

Nyt mä taidan taas vaihteeksi katsoa pari jaksoa Greyn anatomiaa.. Piti lukea suosikkiblogeja, mutta netti on niin hemmetin hidas taas kerran. Näitäkin neljää kuvaa latasin tänne ikuisuuden!

Ps. Toi otsikon biisi on soinut joku pari päivää taukoamatta mun päässä. En kestä!

6 kommenttia:

 1. Hahahaaa..Tää oli piristävä aamunavaus perjantaille!:D♥

  VastaaPoista
 2. missä te ootte töissä?

  VastaaPoista
 3. Anna: Hih, kiva jos piristettiin :)

  JT: Meidän parhaat puolet;)

  Anonyymi:"Juokaa siis pliiiis kaikki Marlin mehuja, jotta meillä riittäisi hommia;)" Oisko sitten Marli?:)

  VastaaPoista
 4. Hoho! Olen itse kotoisin Raumalta ja nyt asuskelen Porissa. Kerrankin löytyi blogi, jossa toisinaan vilahtaa paikkoja, jotka tuntee itsekin melkoisen hyvin. Jännää... 8) (Näin muuten toisen teistä Blokissa pari viikkoa sitten!)

  Ps. Coolit kuvat!!

  VastaaPoista
 5. Ame: Joo mä siellä blokissa olin sillon päättäripäivänä :> Tervetuloa vaan seuraamaan meidän blogia;)

  VastaaPoista