torstai 30. kesäkuuta 2011

bags bags bags

R: Olen tainnut ennenkin täällä blogin puolella mainita että olen tosi huono ostamaan laukkuja. Kenkiä tulee ostettua melkeen kuukausittain vähintään yksi pari, uusia laukkuja ehkä kerran puolessa vuodessa.. Nyt olisi taas tarvetta uudelle laukulle, kaikissa vanhoissa tuntuu olevan jotain vikaa.. Haussa olisi musta, melko pieni laukku johon mahtuu muiden tarpeellisten tavaroiden lisäksi järkkäri. Ja mieluiten hopeisilla yksityiskohdilla, mutta ei se niin tarkkaa ole.


Kuvat täältä

Selailin Spartoon laukkuvalikoimaa, yllättävän paljon löytyi tosi kivoja omiin kriteereihini sopivia laukkuja. Aikaisemmin en ollut tutustunut Spartoon laukkuihin, mutta suosittelen kenkien lisäksi laukkuihin tutustumista! Keräsin kollaasiin omat suosikkini, mukaan eksyi jopa yksi ruskeakin. Tykkään tosi kovin ruskeista laukuista, tuokin näyttää tosi hyvältä, mutta jostain syystä en osaa käyttää niitä. Pitäisi ehkä opetella, opinhan mä käyttämään värikkäitä vaatteitakin!

Kollaasin laukuista vasemman yläkulman yksilö on tällä hetkellä mun lemppari, tosta kuvasta ei ehkä selviä, mutta siinä on siis melko pitkä ohut kantohihna, jonka saa vaikka olan yli. Myös oikean yläkulman laukku näyttää tosi kivalta, mutta mietin että onkohan se vähän liian virallinen mun tyyliin.. Pitää nyt harkita tilaanko laukun jostain, lähdenkö kiertelemään kauppoja vai odotanko Lontoon matkaan asti. Laukkujen ostaminen on niin rasittavaa, joten helpoin olisi tilata netistä. Spartoolta olisi helppo tilata kun toimitus ja palautus on ilmaisia. Voin postailla sitten joskus kun löydän hyvän laukun. Siis jos löydän.


Shoppailetteko te ennemmin kenkiä vai laukkuja?

4 kommenttia:

  1. Hassua miten sitä oikeasti on laukku- tai kenkäihmisiä! Itse kyllä taidan olla kumpaakin, sillä kumpiakin voisin kiikuttaa kaappiini vähän turhankin kanssa ;-) Mutta mikään ei vain voita nahkalaukun tuoksua ja uusien kenkien pehmeyttä!

    VastaaPoista
  2. nice bags;)

    aleksandra-fortuna.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. thanks for dropping by :)
    love the brown bag!

    VastaaPoista
  4. Elina: no niinpä :D

    Ola: yep, i like them too!

    janet: me too :)

    VastaaPoista