lauantai 4. kesäkuuta 2011

normipäivä

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Toppi Cubus
Shortsit Lindex
Jakku ja kengät H&M
Laukku New Look
käsikoru Monki

J: Mulla ei tosiaan olis nyt aikaa postata, sillä Maria tulee pian hakee mut ja mennään käymään Blokissa yksillä. Oli ihan pakko kuitenkin tulla heittää eilisen asu tänne, sillä tykkäsin siitä tooosi paljon! Kuvat ei oo mistään edustavimmasta päästä, mutta eiköhän niistä jotain selvää saa.
Valkoinen toppi on eilisen Mylly reissun ainoa ostos.. Halusin jonkun melko tavallisen valkoisen topin, jossa on kuitenkin jokin pieni juju.. Ja Cubus ei pettänyt! 
Kuten kuvistakin huomaa, mun hiuksille ei tapahtunut eilen mitään ihmeellistä. Pituutta lähti jonkinverran ja tyvikasvu on taas hetken piilossa..Ihan tyytyväinen olen, vaikka en voi tajua, miten se kampaaja sai taas sitä väriä mun otsaan, niskaan ja jopa korvaan enemmän kuin itse hiuksiin. No, onneksi se lähti aika hyvin pois!

Nyt meen penkomaan mun laatikkoja, jos vaikka löytäisi sukkahousut.. Lähdin iltapäivällä ajelemaan Turusta Raumalle ja lähtiessä oli n.+25 astetta ja ihana kesäinen ilma. Ja nyt täällä sataa vettää.. Ja mulla ei tietenkään ole yksiäkään kivoja pitkiä housuja täällä. Eikä mitään muitakaan kivoja vaatteita, kaikki on Turussa. Blääh. Inhoan tällaista matkustelua, kaikki vaatteet on aina väärässä paikassa!

5 kommenttia:

 1. Oon jo aikasemminkin kattonut, että joissain asukuvissa on pelottavan tuttuja maisemia ja taas oli näköjään tosta naapuripuistosta :) Hassua.

  VastaaPoista
 2. Sä tilasit joskus keväällä hm:stä sellaisen mustan laukun, jota oot pitäny tosiusein asukuvista päätellen. Sellainen salkkumainen :) Niin onko siinä sen läpän alla mitään vetoketjua, joka sulkis sen laukun vielä? Tyhmä kysymys, mut mietin itse sen laukun ostoa ja vetoketju voi olla ratkaiseva tekijä :D

  VastaaPoista
 3. AnsQ: Jooo, tuu vaan hakee ne;)

  Anonyymi: Hih:)

  Laura: Aijaa, ollaan sitten varmaan aika naapureita. Siistiä!

  Anonyymi: Ei oo vetskarii:/ mut muuten tooosi kiva laukku kyllä!

  VastaaPoista