torstai 23. kesäkuuta 2011

loma loma loma


R: Tämä tyttö on jo ihan lomatunnelmissa! Ja asukin sen mukainen.. Eilen alkoi juhannusvapaa ja tänään suunnaksi otetaan Itä-Suomi. Lähdetään poikakaverin vanhempien mökille viettämään juhannusta. Pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni Saimaaseen uimaan.. Ja pääsen myös ekaa kertaa tapaamaan poikakaverin vanhempia, jännää. Vähän erilainen juhannus tulossa siis, viime vuonna olin juhannuksen Milanossa ja parina sitä edeltävänä olen ollut kaveriporukalla jossain mökkeilemässä tms. No, uskoisin että tulee tosi hauska reissu, jos vaan selvitään tosta 6 tunnin junamatkasta, VR:stä ei koskaan tiedä.. Otan koneen mukaan (viihteeksi pitkälle junamatkalle..) niin postauksia saattaa tulla paikan päältä, mutta jos ei niin toivottelen nyt jo oikein mahtavaa juhannusta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa jussia! Hei muuten, kauan ootte seurustelleet nyt. Mietin vaan, että hassua kun et oo vielä tavannut tämän vanhempia :-)

  VastaaPoista
 2. AnsQ: Ei me olla kun reilu muutama kuukausi tapailtu ja toisen vanhemmat asuu toisella puolella Suomea, eli ei siinä ehkä ole mitään hassua :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! :)

  Ois kiva nähdä teist joku kuva missä ootte molemmat :)

  VastaaPoista
 4. sulle sopii toi pinkki hyvin!

  VastaaPoista