tiistai 28. kesäkuuta 2011

Länsi-Turunmaa

J: Tänään oli kiva päivä. Työpäivä meni mukavasti ja vaikka oltiin kahdeksan tuntia töissä, ollaan silti ehditty kuitenkin nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä! Tehtiin heti töiden jälkeen kanasalaattia ja mentiin tähän lähelle puistoon minipiknikille ja ottamaan arskaa.. Saatiin siinä syödessä loistava idea, että voitais lähetä uimaan. Ei tiedetä mitään kivoja rantoja Turusta (btw, vinkkejä otetaan vastaan), joten suunnattiin Paraisille. Olin käynyt siellä viimeksi joskus lapsena, eli hyvin kauan aikaa sitten. Meillä oli tapana mennä mamman ja pappan kanssa veneellä Paraisille jätskille! Oli niin siistiä nähdä ne kaikki maisemat taas pitkästä aikaa. Tuli niin paljon hyviä muistoja mieleen ja ikävä lapsuuden huolettomia kesiä.. Ihania aikoja!

Tällä kertaa ei syöty jätskiä, vaan pelattiin minigolfia, ihailtiin satamassa veneitä ja syötiin pullaa. Ei selvitty uimaan niin kuin alkuperäinen suunnitelma oli, mutta hauskaa oli silti. Tällaisia pieniä reissuja pitäisi tehdä useammin, päivä tuntui heti paljon pidemmältä kun ei vaan hengannut kotona! Päivässä jäi hieman ärsyttämään se, että menin häviämään Riikalle minigolfissa. Vaadin uusintaa.

Nyt taas nukkumaan ja aamulla pirteänä töihin. Onneksi huomisen jälkeen viikko on yli puolessa välissä;)

9 kommenttia:

 1. Itte oon joskus käyny Uittamolla. Tykkäsin :)

  Paitsi, että eikö Turussa kannata nauttia maauimaloista? Eiks siellä oo niitä kaks? Pitääkin ehkä käydä sellasessa viikonloppuna. Oon nimittäin aika pirun surullinen kun tällä Treellä ei voi olla maikkalaa ;<

  VastaaPoista
 2. it looks so yummy!

  BTW, I’m your big fan – your style is really original and I read your blog very often and I just wonder..if we could follow each other.. But even if your answer is “no” I’ll be still your reader ♥

  xoxo

  chocarome.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mä en ite ole kauhea maauimaloiden ystävä. Kun on kasvanut maalla, tuntuu jotenkin hassulta mennä jollekin rajatulle betonialueelle, josta pitää maksaa ja sitten uidaan altaassa.

  Yleensä tulee Turussa käytyä Uittamon (tai oikeastaan Ispoisten, nimi vaihtelee riippuen kuka puhuu) uimarannalla. Ei siinä oikeastaan ole mitään valittamista.

  Ekvallassa (http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentid=272626) on ilmeisesti kanssa ihan kiva uimaranta. Ei ole tullut vielä käytyä, ehkä lähipäivinä tulee testattua :)

  Yleensä tulee kyllä silti itsekin lähdettyä johonkin vähän kauemmas Turusta, lähemmäs kotiseutua. Siellä vaan on tottunut käymään, tietää kaikki hyvät paikat ja yleensä saa olla suht rauhassa verrattuna Turun rantoihin.

  VastaaPoista
 4. Noora: Yksi ainakin löytyy:D Mä oon enemmän meren ystävä, mun mielestä se on ainoa oikea paikka uida! Tosin pakko varmaan se maauimalakin testata kerran tänä kesänä..

  Pralinki: Thanks for such a nice comment. Your blog is great too!

  Anonyymi: Kiitti!

  Laura: Samaa mieltä maauimaloista :> Kiitos vinkeistä, jos vaikka toinen rannoista tulisi testattua joskus..

  VastaaPoista
 5. Ai niin ja Ruissalon Saaronniemen ranta on kanssa ihan kiva. Siellä pääsee ehkä vähän paremmin karkuun lapsia :)

  VastaaPoista
 6. Mitä kaikkea tossa salaatissa on? Näyttää niin hyvältä! Mä oon jämähtäny salaattireseptieni kanssa..:D

  VastaaPoista
 7. Mä en tykkää Uittamosta enkä Ekvallastakaan. Ruissalon Saaronniemen ranta on ihan kiva ja sit on Brinkhallin uimaranta Kakskerrassa. Se on kai suurin piirtein ainut järvi Turussa. Se on ainakin ennen ollu ihan ok, mut sinne on vaan aika pitkä matka. Bussilla kyl pääsee. :)

  Ja tosiaan kaks maauimalaahan täällä on. Itse ei oo kyl tullu pitkään aikaan käytyä.

  VastaaPoista
 8. Laura: hih, aika hyvä jos pääsee karkuun lapsia :D

  AnsQ: Hmmm, siinä oli tietty tavallista salaattia, sitten kurkkua, kirsikkatomaatteja, maissia, kanaa, valkosipulisalaatinkastiketta, mozzarellaa ja valkosipuli krutonkeja. Nam!

  Anonyymi: Mä en oikeen tykkää maauimaloista.. Mutta ton Ruissalon rannan voisi kyllä testata!

  VastaaPoista