torstai 23. kesäkuuta 2011

Juhannusta pakoon!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

J: Että mä sitten inhoan pakkaamista.. En koskaan tiedä, mitä ottaisin mukaan ja lopulta sitä kamaa kertyy aivan liikaa. Tänään aamulla pakkaamista auttoi Riikan vaatekaappi, sillä saatoin lainata sieltä jotain juttuja..

Suuntaan siis huomenna aamulla Tallinnaan pariksi yöksi kaverin kanssa. Tiedossa shoppailua, terasseja, hyvää ruokaa.. Loistava tapa paeta juhannusta! Meidän piti alunperin lähteä Pärnuun, mutta koska ilmat on nyt mitä on, valittiin sittenkin Tallinna. Ihan kiva sekin. Pieni irtiotto arjesta tekee ihan hyvää! Oli muuten hieman ongelmia saada tuota reissua varatuksi. Joku muukin taisi haluta juhannukseksi Viroon, ja kaikki laivat oli ihan täynnä.. Onnistuttiin kuitenkin saamaan jotkut peruutuspaikat laivalle ja hotellikin löytyi, tosin sen tasosta en tiedä. No, ainakin on katto pään päällä jos tulee vettä koko kolme päivää!;)


Onko muiden juhannus suunnitelmat jo valmiina?

2 kommenttia:

  1. Niinpä! :D Toi pakomatka kuulostaa tällä hetkellä todella hyvältä! Itse olen valitettavasti menossa mökille. Ei ole kauheata huumaa tässä säässä :D

    VastaaPoista
  2. Laura K: Toivottavasti oli kuitenkin hyvä juhannus :>

    VastaaPoista