sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

hyvä diili

R: Kirjoittelin pari päivää sitten siitä miten odotin paria pakettia postista, molemmat niistä kotiutui perjantaina ja voisin kirjoitella nyt vähän toisen sisällöstä.. Monet varmaan muistaakin, että aloitettiin yhteistyö Spartoon kanssa? Liityin samoihin aikoihin myös Spartoon facebook faniksi ja tylsyyksissäni osallistuin kilpailuun jossa voi voittaa 50 euron lahjakortin Spartoolle. Kävi sitten tuuri ja voitin sen! Eli kannattaa liittyä Spartoon facebook faniksi ja osallistua kilpailuun, siellä on tälläkin hetkellä menossa kilpailu josta voi voittaa lahjakortin.

Aluksi en oikeen osannut päättää mitä tilaisin lahjakortilla (sehän oli siis pakko käyttää heti, en kai mä sitä olisi osannut säästää), mutta aika nopeasti vaihtoehdot rajautui yhteen merkkiin, päätin että Converset on saatava. Olen tänä keväänä ihastunut Converseihin ja en tajua miten pystyin elämään 23 vuotta ilman kunnon tennareita..


Kaikki kuvat Spartoolta

Vaihtoehdot rajautui lopulta näihin kolmeen, siniset ohutpohjaiset tennarit näyttäisi varmaan tosi hyvältä farkkujen kanssa syksymmällä, punaisia olen himonnut jo kauan (omistan oranssit mutta se ei ole sama asia) ja mustille ihan tavallisille olisi käyttöä aina. Lopulta pitkän (ainakin 5 minuutin) pohdinnan jälkeen klikkasin ostoskoriin mustat tavalliset Converset ja voitetun lahjakortin ansiosta maksettavaa jäi 10 euroa, harvemmin saa yhtä halvalla uudet kengät!


Tällaiset kengät paketista sitten paljastui, olen enemmän kun tyytyväinen! Kokokin oli ihan oikea. Pohdin kauan kahden koon välillä, onneksi noudatin Spartoon ohjetta ja otin pienemmän koon, 39 jota normaalisti käytän olisi ollut liian iso. Spartoon sivuilla jokaisen kenkämallin yhteydessä lukee kokotietoja, josta on hyvä tarkistaa onko kengät  mahdollisesti normaalia suurempaa tai pienempää kokoa.

Samalla tuli sitten testattua myös Spartoon asiakaspalvelun toimivuus ja ei kyllä ole mitään valitettavaa. Kaikki toimi hyvin ja asiakaspalvelusta lähetettiin viestejä sitä mukaan kun toimitus eteni UPS:lle, joka toimitti kengät kotiovelle. Toimitukseen meni reilu viikko, itseasiassa tasan se 6 arkipäivää jonka Spartoo lupaa. Olisin saanut kengät jo tiistaina, mutta aikataulut meni taas töiden takia vähän ristiin UPS:n kanssa.. Kenkien tilaaminen oli vähän liiankin helppoa, joten tuskin oli viimeinen kerta kun tein tilauksen kyseiseen nettikauppaan.

3 kommenttia:

 1. Mullakin tekee hirveesti mieli uusia converseja nyt kesäksi. :) Noi mustat on kyllä tosi nätit.

  VastaaPoista
 2. sait kyllä halvalla! entä postikulut?

  VastaaPoista
 3. Villiina: Converset on niin kivat kesällä kun sopii shortsienkin kanssa :)

  Anonyymi: Spartoolla ei ole postikuluja :) Eli helppo tilata sovitukseen kenkiä.

  VastaaPoista