maanantai 6. kesäkuuta 2011

ei huomisesta murhetta

Photobucket
PhotobucketPhotobucket

shortsit Cubus
t-paita Shana
tennarit ja aurinkolasit H&M
kangaskassi Kymppilinja

R: Kuuma!! Siis ei voi muuta sanoa kun että näitä säitä on odotettu. Harmi vaan että tälläkin viikolla on töitä joka päivä seiskasta kolmeen, mutta on kyllä huomattavasti pirteämpi olo lyhyemmilläkin yöunilla nyt kun aurinko paistaa. Mutta niin, tässä eilisen hellepäivän asu, oon niin rakastunut noihin shortseihin. Harmittaa etten ostanut niitä muissakin väreissä. Ihanaa kun kaupoissa on niin paljon värikkäitä vaatteita, tällainen värien kammoksujakin löytää väkisin kivoja juttuja muissakin väreissä kun mustana tai valkoisena..

Nyt ruokaa (oon ihan koukuttunut tonnikalasalaattiin) ja lukemaan! Hieman harmittaa että tentti on just tällä viikolla kun on lämpimät säät, mutta ei voi mitään. Toivotaan että koko kesän olisi yhtä lämmin!

6 kommenttia:

 1. Älä harmittele sun 7-15 työvuorojas, mä vaihtaisin sun työaikoja koska vaa :) kolmen jälkeen kerkee viel hyvin pihal makaa, mut mä ku pääsen viidelt ja käyn äkkii syömäs, ni meijän kotipiha onki jo varjossa :/ (vaik muuten koko päivän paistaa aurinko..)

  VastaaPoista
 2. noi sortsit on aika iso sydän! :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi tommoset kirkkaat shortsit ois tosi kivat! Näyttää makeelta rusketuksen kanssa :-)

  VastaaPoista
 4. Tuisku: No joo, en mäkään pahemmin ehi aurinkoa ottaa ku kuitenkin vast neljän aikoihin selvis pihalle ku tohon parvekkeellekin paistaa vaan aamupäivisin.. Onneksi on jokiranta <3

  jutta: niin on :)

  Mari: Niinpä, viel kun ois kunnon rusketus.. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihana nuttura! Niin söpö! :>
  Tiia

  VastaaPoista