perjantai 10. kesäkuuta 2011

Edustusvaimo


Paita ja arskat H&M
Shortsit Bikbok
Kengät Dinsko
Turbaani Only

J: Heti alkuun pahoittelut pienestä postaustauosta! Mä oon ollut kipeenä ja Riikka lukenut tenttiin, joten ei kauheasti mitään postattavaa ole ollut. Eikä sitä aina edes jaksa.
Tänään kuitenkin palattiin "normaaliin" elämään ja käytiin vähän puistossa keinumassa ja shoppailemassa.. Mä tein ihan loistavia löytöjä, esimerkiksi kuusi pinkkiä toppia H&M:stä. Ajattelin ostaa monta kun löytyi niin kiva malli. Ne menee kuitenkin heti huonoiksi! Haha, no ei oikeesti.. Huono läppä. Ostin ne meidän huomista Beachkoris turnausta varten! My Mistake on kaivanut koristossut (tai ainakin rantasandaalit) kaapin perukoilta ja lähtee Uuteenkaupunkiin puolustamaan muutaman vuoden takaista voittoaan!

Nyt taidan juoda yhden huomiseksi ostamani omppusiiderin ja laittaa Greyn Anatomian pyörimään. Loistava tapa viettää koti-iltaa!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hahaha! Mulla on kyllä niin huono huumorintaju et oikeesti nauroin tolle jutulle...:D Kiitän taas vilkasta mielikuvitusta siitä et tuli mielikuva susta ostamassa niitä kuutta "hyvän mallista" toppia.:D Ja samoin teille, pitäkää hauskaa ja toivottavasti on hyvä ilma viel viikonloppunakin.:)

  VastaaPoista
 2. great outfit:) visit

  aleksandra-fortuna.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. lovely blog :)! You are so beautiful - great style!

  xx
  come check out mine:
  http://vt-chance.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Bloggeri on nyt eilisestä asti kertonut, että uusin postauksenne olisi otsikolla "videotervehdys". Sitä postausta ei kuitenkaan näyyyyy :< Höh!

  VastaaPoista
 5. Maya: Kiitti!

  asraf: Haha, kiva tietää, että jollain on yhtä huono huumorintaju kun mulla;) Ja ilmat todellakin oli mitä loistavimmat!

  Ola: Thanks.. I'll visit your blog:)

  VT: Thanks :)

  Tiramisuheidi: Joo, mun PITI julkaista videopostaus (tai julkasin sen jo), mutta video ei toiminut :( Oli kiire, enkä ehtinyt ladata sitä enää uudestaan, joten poistin vaan koko postauksen..

  VastaaPoista