sunnuntai 29. toukokuuta 2011

viikonloppu


J: Ylläolevat kuvat kiteyttää aika hyvin mun viikonlopun.. Tulin perjantaina Saloon ja täällä ei yllättäen ole kauheasti mitään tekemistä. Perjantaina saunoin, eilen kävin kirppiksellä ja parissa kaupassa, katsoin Greyn Anatomiaa ja tämä päivä on jatkunut aika samoilla linjoilla. Ihania tällaiset viikonloput, kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Paitsi syödä! Marianne kismet on mun uusin suosikki ja Parrotin irtopähkinät ovat niin parhautta! Suosittelen myös tota Rybb&Deckersin greippimehua, se on todella hyvää ja kevyttä!

Tein eilen ainoat ostokseni Glitterissä. Siellä oli kaikki tuotteet kolme kahden hinnalla, ja se oli tietty pakko käyttää hyödyksi..


Pyörin vaikka kuinka kauan siellä miettien, että mitkä ottaisin. Lopulta päädyin näihin sulkakorviksiin ja niiden lisäksi ihan tavalliset hopenaväriset nappikorvikset. Juuri kun oli maksanut ostokset ja kävelin kaupasta ulos, huomasin hyllyssä vielä aivan ihanat turkoosit sulat.. Jumitin vähäksi aikaa tuijottelemaan niitä ja harkitsin jo niidenkin kiikuttamista kassalle, mutta onneksi tulin järkiini ja kävelin kaupasta ulos.. Eiköhän näillä kolmilla pärjää taas vähän aikaa. Vaikka mulla onkin paha tapa hajottaa/hävittää kaikki mun sulat!;)

Kohta takaisin Turkuun ja ensi viikolla taas aamuvuoroon. Onneksi on vain kolme työpäivää ja sen jälkeen neljän päivän vapaa! Vielä kun aurinko tulisi esiin tuolta pilviverkon takaan, niin voisin olla erittäin tyytyväinen..

6 kommenttia:

 1. ihanat sulat ja hienot värit sulkakuvassa!

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi basic mustat ja valkoiset! Paljonko tolla parilla oli hintaa? :-) Täytyy ehkä piiiitkästä aikaa poiketa Glitterissä pyörähtämässä, tuollaisia sulkakorviksia kun on tullut jo tovi mielessä pyöritettyä. H&M:lläkin tosin kivoja vaihtoehtoja - vaikeata!

  VastaaPoista
 3. Vinkkivinkki: kannattaa suihkaista sulkiin hitusen hiuslakkaa, niin kestävät hyvinä pidempään. Säilytysratkaisu kannattaa olla myös sen mukainen, etteivät pääse rutisumaan rumiksi.

  Ps. Ne turkoosit ovat myös ihanat.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos!

  Elina: Oon heittänyt jo hintalapun pois, mutta tais olla 6 tai 7€ Tee niin kuin minä, osta useat;)

  Ence: Kiitos vinkistä! Ei olisi todellakaan tullut mieleen:) Mä elän tällä hetkellä aikamoista matkalaukkuelämää ja sulkakorut matkustaa muiden korujen kanssa pienesseä korupussissa, siellä ne aina hajoilee:/ Pitää tosiaan keksiä parempi säilytyspaikka niille.

  VastaaPoista