sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Spartoo

Uutisia! Spartoosta otettiin meihin jokin aika sitten yhteyttä ja kysyttiin, olisimmeko kiinnostuneita yhteistyöstä heidän kanssaan. Pikainen visiitti spartoo.fi sivustolla varmisti asian, kyllä me ollemme kiinnostuneita! Blogissa tuleekin siis jatkossa näkymään vieläkin enemmän kenkiä kuin tähän asti. Itse olemme ainakin todella innostuneita asiasta, sillä kengät ovat suuri intohimomme ja naisillahan ei koskaan voi olla tarpeeksi kenkiä;)


Spartoo.fi on siis merkkikenkien nettimyyntiin erikoistunut sivusto, josta löytyy todella laaja valikoima erilaisia kenkiä. Kenkiä köytyy niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Merkkejä on yhteensä yli 400 ja kenkiä monia tuhansia. Omiin silmiin pisti joitain omia suosikkimerkkejä kuten Converse, Nine West, Bronx, UGG, Vans ja Vagabond. Erilaisia kenkiä on todellakin laidasta laitaan, joten kaikki löytävät varmasti omat suosikkinsa sivustolta. Kenkien lisäksi Spartoolta löytyy myös laukkuja.

Innostuin äsken hieman selailemaan Spartoon sivuilla ja törmäsin vähän vieraampaan merkkiin, sellaiseen kun Eden Shoes. Löysin merkiltä kahdet melkein täydelliset kiilakorot kesäksi..
Nämä on ehdottomasti yhdet mun suosikit Spartoon tämän hetkisestä valikoimasta. Olen jostain syystä ihastunut ylikaiken korkkipohjaisiin kenkiin. Vielä viime kesänä en pitänyt niistä lainkaan, mutta nämä ainakin iskee ja kovin! Näen jo mielessä nämä kengät farkkushortsien, löysän topin ja isojen arskojen kaverina. Niin täydelliset. Melkein jo tilasin nämä, sillä toimitus ja palautus on ilmaista. Aika siistiä, ei tule turhia kuluja kenkien tilaamisesta ja palautuskin onnistuu ilmaiseksi, jos kengät ei jostain syystä ole sopivat. Mun tilaus saa kuitenkin odottaa palkkapäivään saakka, sillä olisi ihan kiva syödäkin ensi viikolla..

Eli siis jos alkoi hiemankin Spartoon kengät kiinnostaa, niin kannattaa noin kerran viikossa kurkkailla tänne blogiin! Olisi kiva kuulla, mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan Spartoosta tai ihan vaikka tästä meidän yhteistyöstä heidän kanssaan. Niin, ja jos kenkiin liittyviä postaustoiveita on, niitä otamme myös mielellämme vastaan. :)

2 kommenttia:

  1. Kenkäarvontaa peliin ;) Olihan se pakko käydä selailemassa tarjontaa. Mukava saada vinkkejä uusista (tai ainakin itselle tuntemattomista) nettisaiteista!

    VastaaPoista
  2. huh,mikä valikoima kenkiä ja laukkuja :)

    VastaaPoista