sunnuntai 8. toukokuuta 2011

huhtikuun shoppailut

R: Tässä huhtikuun shoppailuja, vähän myöhässä! Olin jo ihan kahden vaiheilla lopetanko koko kirjanpidon, mutta päätin nyt kuitenkin jatkaa. Tästä saattaa puuttua jotain, koko huhtikuu meni niin nopeasti etten muistanut missään vaiheessa tehdä uutta excel-taulukkoa, tein sen äsken ja yritin epätoivoisesti muistella mitä kaikkea tulikaan ostettua.. Ainakin kosmetiikkaa tuli varmaan ostettua enempää, ei voi muistaa kaikkea.

vaatteet 96,95e

kengät 45e


laukut 8e


asusteet 9,95e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 14,9e


muut 109e Huhtikuun shoppailusaldo näyttää pelottavan isolta, kiitos uuden objektiivin. Maksoin myös aikoja sitten tilatun H&M:n paketin nyt huhtikuussa, joten sekin vähän kasvatti saldoa. Nooh, nyt on onneksi töitä niin voi vähän paremmalla omalla tunnolla ostaa välillä jotain kivaa! Vaatteita en ole jaksanut kamalasti viime aikoina shoppailla, huhtikuussa ostin vaan kaksi paitaa. Aika hyvin, vai mitä? Mites teillä meni huhtikuussa shoppailujen kanssa? Pahoittelut muuten tosta kollaasista, ei mikään maailman kaunein, mutta onneksi se ei olekaan postauksen pääasia.

3 kommenttia:

 1. mä olen aika ylpeä itsestäni, kun ostin huhtikuun aikana vaan yhden, 20e maksavan mekon, jee hyvä minä!! :))

  VastaaPoista
 2. kauheeta kuvitella et itse pitäisin tollasta kirjaa ostoksistani. Tulis luultavasti pikkasen liian iso morkkis kuun lopussa :D

  VastaaPoista
 3. Petra: oho!

  irene: ei tuu morkkista jos ei ostele turhia juttuja ;)

  VastaaPoista