lauantai 7. toukokuuta 2011

orange


R: Tilasin viime viikolla ihan täydelliset kesäkengät! Päätin vähän aikaa sitten että haluan punaiset converset, mutta ihastuin näihin oransseihin heti kun näin ne täällä. Jos jollain on suunnitelmissa ostaa Converset niin suosittelen tutustumaan kyseiseen nettikauppaan, sieltä saa aika kivalla hinnalla kenkiä. Mulla kävi tuuri kun näistä oli kokoja, hintaa tälle parille tuli postikuluineen muistaakseni noin 35 euroa. Tilaaminen oli helppoa, maksu hoitui visa electronilla ja UPS olisi toimittanut paketin kotiovelle jos vaan toimitusaika olisi saatu sovittua.. Mulla meni aikataulut niin pahasti ristiin heidän toimitusaikojen kanssa että oli pakko itse hakea ne UPSin toimistolta, mutta se ei ollut paha homma!

Nyt vaan odottelen farkkushortsikelejä, parhailtahan nämä näyttää paljaiden säärien kanssa. Vaikka onhan tuolla ulkona nytkin ihan mahtava sää. Tänään illalla olisi tarkoitus käydä sen kunniaksi jokilaivalla ekaa kertaa tänä keväänä, jee! Ja myöhemmin sitten lätkän kisastudio, tottakai. Hauskaa lauantaita!

7 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! Vitsit, en ookkaa nähnyt ton värisiä vielä :-) Tahtoisin sitä perusmallia varrettomana ne valkoiset (vieläkin). Saiskohan tänä vuonna jo ostettua? Ostin jo ennakkohätään h&m 10e valkoset tossut jotka on jo aika tuhritut... Ehkä noita consseja varois vähän enempi ;-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos nettikauppavinkistä, lähti saman tien tulemaan mullekin yks pari Converseja. Kokonaishintaan £36 mustat nahkaiset All Starit, oih! :)

  VastaaPoista
 3. Elina: no eikun kauppaan ja ostamaan ;) Ne on kyllä kivat, mäkin haluaisin. Näyttäis niin hyvältä shortsien ja ruskettuneiden jalkojen kanssa ;)

  stina: niinpä!

  Jose: hih, ole hyvä!

  jutta: eiks ookin :)

  VastaaPoista
 4. Siis onko Turussa UPS:n toimisto?

  VastaaPoista
 5. Belle: joo, tai se taitaa olla Liedon puolella, siellä kun mennään Ravattulan Cittarista Naantalin tietä vähän Helsingin suuntaan..

  VastaaPoista