lauantai 28. toukokuuta 2011

Nyt saa juhlia taas!

J: Kevät ja kesä on todellista juhlien aikaa! On koulujen päättymistä, rippijuhlia, häitä ja muita sukujuhlia. Mä niin rakastan juhlia! Parasta on, kun saa luvalla ostaa uuden juhlamekon ja kengät. Kengät ovat mielestäni todella tärkeä osa juhlapukeutumista ja mekon kanssa kuuluukin ehdottomasti olla hienot kengät. Upea mekko menettää hohtonsa, jos sen kanssa on puettu kuluneet balleriinat tai korkolappujen vaihdon tarpeessa olevat korkkarit. Kengät kruunaavat asun kuin asun, uskokaa mua!
Mulla ei harmikseni ole yksiäkään juhlia tänä kesänä, mutta keräsin silti pienen kollaasin Spartoon juhlakengistä, jotka voisin itse laittaa jalkaani jos kutsu jonnekin juhliin sattuisi postiluukusta kolahtamaan..

1. Vagabondin Florencet. Mulla on tällähetkellä ostoslistalla nudet kengät, mieluiten kiilakorot. Nämä olisivat aika täydelliset, tosin en tiedä kauanko ne mun käytössä pysyisivät noin siisteinä..

2.Ashin Eloise. Aika täydelliset mustat korkkarit 10cm koroilla.

3.TUK Sky Notted. Nämä olisivat niin täydelliset esimerkiksi merimieshenkisen raitamekon tai ihan vaan valkoisen juhlamekon kanssa. Kuka sanoo, että juhlakenkien tulisi olla yksiväriset? Värit ovat ehdottomasti tämä kesän kuumin juttu!

4.Formarina Lauren. Vaihtoehto numero kakkoselle. Näissä myös 10cm:n korko, mutta ulkomuodoltaan ehkä hieman sirommat. Aivan peruskorkkarit nämäkin, joille löytyisi varmasti käyttöä kesän juhlien jälkeenkin.

5. Schun flash ballerinat olisivat hyvä vaihtoehto, jos ei halua kulkea koroissa koko päivää. Suosittelen valitsemaan kesän juhliin korottomat kengät, jos ei ole tottunut korkoihin. Näin pystyy ainakin nauttimaan itse juhlasta, eikä tarvitse keskittää kaikkea energiaa korkojen kanssa pystyssä pysymiseen.

6. En oo koskaan omistanut valkoisia korkkareita, enkä monia muitakaan valkoisia kenkiä! Pura Lopezin Blancat iskivät kuitenkin ja kovaa! En ikinä varmaan osaisi käyttää tuollaisia, mutta kuinka ihanat ne olisivatkaa kenkähyllyssä;)

Spartoolta löytyy näiden lisäksi aika paljon muitakin juhlakenkiä, suosittelen tutustumista valikoimaan jos mitkään näistä ei miellyttänyt. Jos mä saisin tilata näistä yhdet, niin valitsisin luultavasti kakkoset tai kolmoset.. Tai ehkä ne molemmat! Mitkä ovat teidän suosikkinne?

5 kommenttia:

 1. ykkönen suosikki! kivoja muutkin kyllä...

  VastaaPoista
 2. 5 ja 6 on aiiiikas namut <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. 1 ja 2 kelpais ränne! oonko ainoo joka ei raaski ostaa mustia peruskorkkareita ....................

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tykkään myös!

  Ansku: Jep:)

  Tereza Anton: Me too! My favourites are number 2 and 3.

  Klara: Vähän sama mulla:D

  VastaaPoista