maanantai 23. toukokuuta 2011

lauantai Jennan ja Riikan seurassa

R: Nyt luvassa vapaapäivä Jennan ja Riikan kanssa postaus! Paljon kuvia luvassa siis.. Lauantai kului näissä merkeissä..

Photobucket
Photobucket

Herättiin aamulla ysin aikoihin ja lähdettiin jo vähän kymmenen jälkeen Raision Myllyyn. Tarkoitus oli käydä nopeasti tsekkaamassa ainakin Cubus, mutta eksyttiin myös pariin muuhun kauppaan.. Tajuttiin siinä shoppaillessa että kello onkin jo niin paljon että pitäisi tunnin päästä olla jo Salossa.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lähdettiin ajelemaan kohti Saloa, jossa nähtiin kaveria ja mentiin tuhlaamaan Sportian lahjakortti, joka voitettiin viime kesänä Hoodin katukoristurnauksesta. Jenna ja Elli löysivät ostettavaa, mutta itse en löytänyt vielä mitään. Onneksi lahjakortti on voimassa vielä pari kuukautta.

Photobucket
Photobucket

Shoppailun jälkeen oli jo ihan kamala nälkä koska aamupala jäi syömättä (ihan vaan siksi kun kotona ei ollut yhtään mitään syötävää), joten suunnattiin torille aamupalalle. Söin ihan älyttömän hyvää broileraurajuustopiirakkaa, nam!

Photobucket

Syömisen jälkeen lähdin Jannen luokse moikkaamaan Jakkea. Jakke oli taas leikkauksessa, mutta voi jo paremmin. Jos Jaken kuulumiset kiinnostaa niin voisin joskus postata siitä erikseen, koiruli on joutunut kokemaan aika kovia viime aikoina.. En itseasiassa tiedä mitä Jenna teki sillä aikaa kun olin moikkaamassa poikia, mutta tuskin mitän kamalan tärkeää. Neljän aikoihin nähtiin Halikon Prismalla ja lähdettiin ajelemaan takaisin Turkuun.

PhotobucketPhotobucket

Ostettiin Prismasta vähän siidereitä illaksi ja oli pakko jo heti kotimatkalla korkata eka. Noi rainbown siiderit on muuten aika halpoja ja ihan ok makuisiakin, suosittelen.

Photobucket

Päästiin takaisin mun luokse joskus viiden jälkeen, tehtiin ruokaa ja alettiin laittautumaan iltaa varten. Tässä vaiheessa kuvaaminen vähän unohtui. Tai ei se oikeastaan edes unohtunut, ei vaan voinut ottaa kuvia kun kämppä ei ihan ollut edustuskunnossa..

Photobucket
Photobucket

Seiskan jälkeen saatiin itsemme kuntoon, ja otimme suunnaksi jokirannan. Turussa oli eurocultured katufestivaali, joten jokirannassa oli vaikka mitä ohjelmaa. Voisin tehdä siitä vaikka kokonaan oman postauksen, tuli otettua kamalasti kivoja kuvia! Istuttiin auringonpaisteessa jokirannassa ja saatiin pian Niina meidän seuraksi ja myöhemmin nähtiin muutamaa muuutakin kaveria.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Käytiin katsomassa Bad Ass Brass Bandiä, jossa Jennan opettaja soitti. Aika mielenkiintoista musiikkia oli, mutta meillä ainakin oli hauskaa! Jenna sai joltain mieheltä tollasen kukkasen, joka sitten kulkikin mukana koko illan... Loppuillasta käytiin parissa jokilaivassa, Donnassa viihdyttiin valomerkkiin asti. Oli kyllä ihan tajuttoman kiva ilta, ja oikeastaan koko päivä oli aika täydellinen vapaapäivä.

6 kommenttia:

 1. ompas kivoja kuvia! päivä kuvina-postaukset on kyllä mun ehdottomia lemppareita :-)

  VastaaPoista
 2. the pieces on the first photo looks very nice!


  kisses from La Mode En Rose = )

  VastaaPoista
 3. ois kiva saada kuulla Jakken kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Daisy o Carl: se oli :)

  Petra: joo mäkin tykkään lukea näitä!

  AnsQ: kiitosssss :D

  La Mode En Rise: thanks!

  Anonyymi: Joo kirjoittelen heti kun on aikaa :)

  VastaaPoista