tiistai 31. toukokuuta 2011

Kesän ensimmäiset mansikat


J:  Käytiin töiden jälkeen lataamassa bussikortit ja samalla reissulla oli pakko ostaa mansikoita ja mennä aurajoen rantaan fiilistelemää toukokuun viimeistä päivää. Siellä oli aika paljon ihmisiä viettämässä kesäistä iltapäivää ja tunnelma oli erittäin kesäinen. En voi kuitenkaan uskoa, että huomenna on jo kesäkuu! Ihanaa! Oon muutenkin niin fiiliksissä täällä tällä hetkellä.. Varattiin Riikan kanssa lennot Lontooseen elokuulle ihan "vahingossa". Eli Lontoo kutsuu taas pian.. Miten jaksan odottaa siihen saakka? Onneksi on kaikkea muutakin kivaa tiedossa ennen sitä.

Olen ihan ylienerginen, vaikka oon herännyt ennen kuutta. Voisin käyttää energiat hyödyksi ja vaikka siivota.. Meiän pikkuinen kimppäkämppä on aika karmeassa kunnossa jälleen kerran. Voisin ainakin raivata omat vaatteet kaappiin. Riikka oli kiltti ja lahjoitti mulle kesän alussa jopa kaksi hyllyä, joille pitäisi saada kaikki mukanaolevat vaatteet mahtumaan. Ei siis ihme, että osa niistä eksyy aina välillä lattialle.. Eli nyt siivoamaan, heippa! -->

10 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mansikoita! Pakko saada itsekin!

  Kesä ja jokiranta on kyl kesällä ihana yhdistelmä. Tuli kanssa eilen käytyä ihanalla iltakävelyllä jokirannassa ja pysähdyttyä kahville rantaan. Jos ei olisi töitä, niin istuisin aina jokirannassa ihmettelemässä iloisen kesäisiä ihmisiä :)

  Pikkuvinkkinä muuten, jos ei ole teidän korviin vielä kantautunut, mutta Länsikeskuksen Euromarket + muut samassa rakennuksessa olevat liikkeet on lopettamassa. Itse ainakin tein tänään ihan loistolöytöjä mm. Seppälästä, jossa oli ihan älytön määrä aletuotteita ja kaikki (siis ihan kaikki, ei pelkät vaatteet) normaalihintaisetkin tuotteet oli -20%. Olis tehnyt mieli raahata vaikka mitä ihanuuksia kotiin.

  Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos Länkkärissä päin liikuskelee :) Jos Euromarketin kassatyttöön on uskomista, niin juhannukseen asti jatkuu poistomyynti ja sitten kaikki kai pistää lapun luukulle.

  VastaaPoista
 2. lovely photographs, your blog is so lovellyyy, i will be visiting it again very soon :)

  http://haveapeekinsidemywardrobe.blogspot.com/

  xxx

  VastaaPoista
 3. thanks for your comment :)
  really nice blog !!!!
  xoxo

  http://fromvillageintolife.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Strawberries! I want some strawberries now.

  VastaaPoista
 5. Jakkesta ei oo vissiin tulossa juttua vaikka toivoin sitä aika kauan sitten..

  VastaaPoista
 6. kommentoin tohon "I’m going out in the world to save our planet" -postaukseen mutta vastausta ei ole kuulunut...

  mitä te teett siellä marlilla? :)
  ja asutteko nyt kesän siis yhdessä turussa?
  millaset rintsikat sulla on tuolla alla kun näyttäis tulevan aika alas...? mistä ne on ostettu

  25. toukokuuta 2011 22.28

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: No ei siitä kauheen kauan oo, reilu viikko. Ja vastasin sillon "Joo kirjoittelen heti kun on aikaa :) ", eli heti kun on aikaa kirjotan. Ei yksinkertaisesti ole ehtinyt.

  VastaaPoista
 8. Laura: Kiitos vinkistä! Pitääkin mennä käymään siellä joku päivä nyt kun on autokin käytössä pari päivää:)

  Ria: Thanks :>

  Bella: Your welcome! and thanks to you too..

  Tereza Anton: Me too:D

  LittlwRAchel: Thanks:)

  anonyymi: oho, sorry kun unohtui vastata!
  Enimmäkseen me vaan juodaan mehua ja hengaillaa;) Ja välillä vähän töitäkin siellä linjalla. Ja joo, asun Riikan luona nyt kesän.
  On noi aika perus olkaimettomat rintsikat, ostettu Primarkista.

  VastaaPoista
 9. Turun jokiranta on parhautta!! :)

  VastaaPoista