keskiviikko 18. toukokuuta 2011

hammastahnan buzzausta

R: Sain reilu kuukausi sitten pitkästä aikaa Buzzadorilta tuotteita testiin. Viime kerralla testasin Doven suihkusaippuaa, tällä kertaa sain Buzzattavaksi Pepsodentin White Now hammastahnaa. Ajattelin raportoida nyt tuloksia vähän tännekin. Olen ennekin testannut kyseistä hammastahnaa, mutta käyttö on ollut aika satunnaista ja nyt tarkoitus oli pestä tällä hampaat päivittäin. White Now:lla saa mainosten mukaan jo yhden pesun jälkeen valkoisemmat hampaat.
Photobucket

Tulokset näkyvät jo ensimmäisen harjauksen jälkeen, koska hammastahna luo visuaalisen vaikutelman, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta ja hohtavimmilta.

Oikeastihan hammas ei siis valkene, vaan hammastahna luo vaan sellaisen vaikutelman. En muuten tiennyt tästä sillon kun ekaa kertaa testasin tätä joskus talvella, muistaakseni joku lukija valaisi asiasta. Kiitos siis siitä. Mutta niin, hampaiden pesun jälkeen hampaat näyttää ihan kivan valkoisilta, mutta se hohto katoaa oikeastaan heti kun syö tai juo jotain. Eli joo, kyllä tällä vähän aikaa saa huijattua, mutta jos oikeasti haluaa valkoisemmat hampaat niin kannattaa harkita jotain muuta keinoa.

Photobucket

Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now hammastahna auttaa kirkastamaan hymyn vähitellen ja se soveltuu päivittäiseen käyttöön. (lainaukset täältä)

Pakko myöntää että reilun kuukauden testin aikana en huomannut että hampaat olisivat valkoisemmat kun aikaisemmin. Saattaa toki johtua siitä että alkutilanne ei kuitenkaan ollut mikään ihan kamala, vaan hampaat on edelleen viime syksyisen valkaisun jäljiltä melko hyvässä kunnossa. Olen käyttänyt myös apteekin valkaisevia hammastahnoja ja kyllä taidan niissä pysytellä jatkossakin.. Mitäs mieltä te olette tästä hammastahnasta?

Jos joku muuten kiinnostui Buzzadorin toiminnasta niin täältä löytyy lisää tietoa. Ihan kiva saada välillä erilaisia tuotteita testiin! Onko lukijoissa muita Buzzadoreja?

11 kommenttia:

 1. Mä haluan valkoiset hampaat! Mut toi ei taida sit ollakkaan se paras keino.. hmph. Oon kyl suunnitellu hankkivani kaikki valkaisuhommelit hampaita varten. :-D Mun valmistujaismekko on nimittäin sen verran kirkkaan valkoinen, et mun hampaat oikein loistaa keltaisuudellaan - ei hyvä. :-(

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee niitä buzzailuposteja välillä, mutta en jaksa tehdä mitään ööö mitäs tossa ees pitää tehdä että saa niitä tuotteita? :D

  VastaaPoista
 3. Mua ärsyttää niin ton hammastahnan mainos, se missä se naikkonen on kuntosalilla ja kaikki juoksumatot on varattu ja sit se vaan väläyttelee tasaisen valkoista hammasriviään niille äijille. o_O Nappasin tahnan jostain tarjouksesta joskus mukaani eikä mulla kyllä näy mitään vaikutusta, vaikka oon säännöllisesti käyttänyt. Aika huijausta, tycker jag. :P

  VastaaPoista
 4. 0/ Itsellä myös tahna käytössä ja samat fiilikset jäi :)

  VastaaPoista
 5. Yhdelle tutulle tuli tuosta ihan siniset hampaat :D Mulle on tullut aftoja ja vihlontaa kaikista kokeilemistani valkaisevista hammastahnoista joten käytän vaan jotain tylsää Elmexiä. Buzzadoriin tein tunnukset joskus ja joskus tulee jotain kutsuja sähköpostiin mutta en oo jaksanut ilmoittautua yhteenkään :P

  VastaaPoista
 6. hello, you have nise blog)*
  i would be glad if you follow me=*
  http://slim-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Petyin myös hiukan tuohon hammastahnaan. :/

  VastaaPoista
 8. Itse käytän tota hammastahnaa vakituisesti, mutta en huomaa mitään merkittäviä eroja - ei sillä tosin mulle ole väliäkään kovasti. Seuraavaksi vois kuitenkin etsiä tahna, joka valkaisis vähän enemmän :)

  VastaaPoista
 9. Mä sain tota ison putkinlon joskus Trendist voitetusta paketista ja ite kyllä ainakin tykkäsin. En odotellut tahdalta sen suurempia joten odotukset ylittyi kun hampaat näytti vähän kirkkaamilta ja valkoisemmilta käytön jälkeen :) Ehkä se vaan kiillotti kiillettä ja valo taittui paremmin hampaista luode illuusiota valkoisemmasta hymystä. Mene ja tiedä! En kyllä oo uutta putelia ostanut kun oma hymy on ihan kiva tällaisenäkin ;)

  VastaaPoista
 10. noraa: Jos haluaa valkoisemmat hampaat niin suosittelen niitä Crestin whitestrips hampaidenvalkaisuliuskoja.

  AnsQ: Sun pitää kirjautua sinne Buzzadoriin ja ilmottaa oletko kiinnostunut testaamaan kyseistä tuotetta.

  Jose: Joo muakin, aika tyhmä mainos :D On toi ehkä vähän huijausta, luo vaan sen illuusion valkoisita hampaista.

  Mirette: Tuskin olet ainut..

  Katarimaria: Siniset, apua! Kieltämättä vähän kyllä näyttää sinertävältä hampaat kun tolla pesee..

  Klaudia B: thanks :)

  Slim Fashion: thanks :) I'll visit your blog.

  Milla: aika monet on tainnyt pettyä :(

  Sara: Apteekista saa ihan hyviä!

  Elina: Aijaa! Ihan kun oisin joskus kuullut että toi myös tekee huonoa kiilteelle..

  VastaaPoista