lauantai 7. toukokuuta 2011

Fisheye

J: Täällä taas! Alkuun heti pahoittelut siitä, että postaustauko vähän venähti.. On ollut aika kiireistä! Maanantaina alkoi työt ja siinä töiden ohella on ollut vielä vähän koulujuttuja hoidettavana, joten ylimääräistä aikaa ei juurikaan ole ollut. En kuitenkaan valita, oon niin onnellinen että sain kesäksi töitä, ja ainakin näin viikon jälkeen voin sanoa, että kivaa on ollut!

Mutta joo, asiaan! Vein viime lauantaina mun fisheyekameran ekan filmin kehitettäväksi ja hain sen torstaina, kun kävin Raumalla. Mä niin tykkään näistä kuvista!


Filmikamerat kunniaan! Oli niin ihanaa avata se valokuvakirjekuori ja katsoa kunnon paperisia kuvia. Hymy nousi väkisinkin suupielille.. Digikamerat on ihan mahtava keksintö, mutta niistä puuttuu se "jokin". Filmille saa aitoja tunteita, todellisia tilanteita ja joskus vähän epäonnistuneita ilmeitäkin.. Digikamerasta on liian helppo poistaa huonot tai muokata koneella valokuvia täydelliseksi. Filmiltä et voi deletoida mitään! Toinenkin filmi alkaa olla jo pian täynnä. En malta odottaa, että saisin kehittää nekin kuvat. Halpaa puuhaa filmien kehittäminen ei toki ole, mutta kaikkea ei voikaan aina mitata rahassa.


Löytyykö lukijoista muita filmikameroiden ystäviä?

4 kommenttia:

 1. Iski taas kauhee tukkakateus sun hiuksista! Kivoja kuvia.:) Ite tilailen välillä digikuvista kuvia ja sitten kun niitä tilaan niin niitä onkin jotain 400 kuvaa 3 vuodelta.. Hups. Eli kyllä käyttäisin vanhaa filmikameraa jos sellaisen kunnollisen omistaisin. Ja totta se on että niistä se fiilis välittyy parhaiten!

  VastaaPoista
 2. Digitaalisuus helpottaa, mutta vie sielua pois. Filmikameraa ei voi eikä edes pidä alentaa digikameran kanssa samaan vertailuun :)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia :) Joo, onhan noi filmikamerat asia ihan erikseen, munkin pitäisi heittää pari filmiä kehitykseen lähiaikoina!

  VastaaPoista
 4. asraf: Ei mun hiuksista kannata olla kateellinen!:)

  Anonyymi: Totta totta:)

  Sara: Kiitos!

  VastaaPoista