maanantai 9. toukokuuta 2011

Aurinkoon?

J: Ollaan Riikan kanssa suunniteltu pientä lomareissua elokuun lopulle. Matkan tavoitteena olisi lähinnä rentoutuminen, auringonotto ja ehkä hieman shoppailukin. Ei olla koskaan oltu kahdestaan missään rantalomalla, yleensä suositaan kaupunkilomia, joilla tulee käveltyä varmaan se 15km päivässä.. Eli niistä on rentoutuminen aika kaukana, vaikka ihan mahtavia reissuja ovatkin olleet!


Paikka on vielä vähän auki. Ei haluta välttämättä ihan mihinkään pahimpaan turistirysään, eikä minnekään hirveän kalliiseen paikkaan. Lisäksi olisi kiva käydä sellaisessa maassa, jossa kumpikaan ei ole vielä käynyt.
Ollaan vähän mietitty Kroatiaa, onko jollain kokemuksia siitä? Muitakin vinkkejä otetaan ilomielin vastaan:)

9 kommenttia:

 1. Kroatiaa mä oisin just ehdottanu (: siel o ihanaa oon parin kesänä ollu (: oltii krk: n saarella ja se oli sellai ihana ei kauhee iso (: ja muutenki ajeltii siel kroatia läpi ku tultii sielt autol Suomee ni oli aika lail kaikki paikat mis mentii ni kivoja (:

  joo epäselvää : D

  VastaaPoista
 2. ei mulla oikeastaan ole mitään vinkkiä jakaa, mutta mäkin sain just eilen äitin ylipuhuttua lähteen mun kanssa juhannuksen jälkeen jonnekin. JEE! :)

  VastaaPoista
 3. Tutuilta oon kuullut Kroatiasta pelkkää hyvää ja se on ehdottomasti omalla matkalistalla, ööh, sanotaan viiden vuoden sisään. :)

  VastaaPoista
 4. Me ollaan poikaystävän kanssa lähössä Kroatiaan, Splitiin, elokuun lopussa. Sen verran hyviä mainospuheita on tutut kohteesta tehny, että pakko lähtee paikan päälle tsekkaan :) saatiin myös tosi halvalla lennot ja hotelli!

  VastaaPoista
 5. Otatteko mut matkalaukkuun mukaan koska mullekkin kelpais matka lämpimään! :D Viimeksi itse matkaillut Bulgariassa kesällä -06 joten alkais pikku hiljaan olla aika päästä jonnekkin!

  VastaaPoista
 6. Kroatia on ihana paikka, todellakin kannattaa käydä siellä! =)

  VastaaPoista
 7. Elisa: Okei, kuulostaa oikein hyvältä :)

  Petra: Jee, siistiä:) Siihen ei ole edes enää pitkä aika.

  Jose: Heh, matkalistat on aina kivoja, harmi vaan kun ne kasvaa aina liian pitkiksi..

  Tupu: Splitiä mekin harkittiin! Mistä varasitte lennot?

  Jennakaroliina: Jooo:D

  Anonyymi: Kiva tietää:)

  VastaaPoista
 8. suosittelen barcelonaa! siellä on ihan kaikkee: mahtava ranta, iso kaupunki, jossa voi seikkailla ja shoppailla ja sitten vielä vähän nähtävyyksiä. olin siellä viime elokuun lopussa ja oli ihan loistava paikka :)

  Minttu

  VastaaPoista
 9. Minttu: Mä olin siellä viime heinäkuussa niin siksi en välttämättä haluaisi heti uudestaan. Vaikka olihan se mahtava kaupunki, mutta maailmassa on niin paljon nähtävää ;)

  VastaaPoista