lauantai 14. toukokuuta 2011

Astetta parempi perjantai 13. päivä

J: Haha, ehkä kekseliäin otsikko koskaan.. Olin eilen katsomassa (taas) Astetta Marian kanssa. Katsottiin eka lätkää mun luona, juotiin parit lonkerot ja kirjoitettiin yksi kouluraportti loppuun.
Onnelassa oli meidän lisäksi noin 40 ihmistä, joten keikka ei ollut mikään paras mahdollinen. Kaikenlisäksi jätkillä oli vähän teknisiäongelmia korvanappien tai muiden takia ja keikka jäi vähän lyhyeksi. No, ei voi mitään.. Onneksi päästiin ilmaseksi sisään, olis hieman ketuttanut maksaa 6€ 20minsan keikasta ja Rauman Onnelasta..


Pitäis varmaan joskus laskea, kuinka montaa kertaa oon postannut kuvia Asteen keikalta. Tai monella keikalla olen ollut.. Aika monella. Pakko vielä laittaa loppuun eilinen asu, ettei mene pelkäksi Asteesta puhumiseksi..


Toppi, kengät ja korvikset H&M
Shortsit Lindex
Panta New Look
laukku Primark

Mulla oli pieni vaatekriisi, sillä Turusta mukaan otettamani vaatteet eivät olleetkaan yhtään niin kivat, mitä luulin. Ja tietty kaikki muut kivat vaatteet oli tietty Turussa. Valkoinen toppi oli siis hätäratkaisu, joku muu olisi ollut parempi.. Ihan kiva asu oli kuitenkin näinkin, tai itse ainakin pidin.

Nyt mun ilta jatkuu kouluhommien parissa. Pitäis pikkuhiljaa saada kaikki rästijutut hoidettua pois alta.. Toivottavasti muilla on villimpi ilta!

4 kommenttia:

 1. Hienot asut teillä ainakin oli! Kivasti mätsää sun panta ja kengät. Ja sun kaverilla on tosi hienosti leikattu tukka! :)

  VastaaPoista
 2. Yks ahdistelija ilmoittautuu! En tiedä jäikö kommenttini johonkin hukuksiin, mutta olisin hieman avun tarpeessa, ja koska olette saman ikäisiä ja ehkä kiinnostuksen kohteetkin matkalla ovat aika samanlaisia, ajattelin että voisin kysäistä teiltä muutaman nyc-aiheisen kysymyksen, joihin en ole loputtomalla googlauksellakaan löytänyt vastausta. Olisin tälläkin kerralla tuhannen kiitollinen jos pystyisitte auttamaan :)

  Eli siis, mikä on Visa Electron-tilanne siellä (eli voiko sitä pitää pääasiallisena maksuvälineenä)? Oliko teillä luottokorttia mukana, tai olisitteko tarvinneet sitä? Vaihdoitteko käteistä Suomessa? Entäs Travellers checkejä? Mistä ostitte CityPassit? Kiitos etukäteen sata miljoonaa kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Me oltiin kattoos hovissa jarea ja villegallea ja se oli IHAN täynnä! ei ollu enää ees kivaa olla siellä ku se on niin pieni paikka, eikä riittäny enää ees ilmaa hengitettäväks :D

  VastaaPoista
 4. Minna: Kiitos:)

  anonyymi: Tuolta New York tagin alta löytyy aika paljon juttua Nykistä:)
  Me vaihdettiin käteistä suomessa ja ne riitti hyvin, eli ei maksettu kortilla siellä. Luottokorttia ei edes omisteta kumpikaan! Travels checkejäkään ei ollut.
  Citypassit ostettiin rockfeller centeristä, ne pystyy ostamaan mistä tahansa passin nähtävyydestä. (esim. MoMa, National history museum, empire state building..)

  Mielellään me vastaamme NYC aiheisiin kysymyksiin ja tietty kaikkii muihinkin;)

  jutta: Joo kuulin samaa yhdeltä kaverilta!

  VastaaPoista