sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Amalfi hi

R: Jenna kirjoitteli viikko sitten meidän yhteistyöstä Spartoon kanssa. Mäkin olen aika innoissani tästä, Spartooltahan löytyy tosi laaja valikoima ihania kenkiä. Ihan ensimmäisenä oli pakko tsekata millainen valikoima Conversen ja Vagabondin kenkiä Spartoolta löytyy ja aika hyvältä vaikuttaa.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Vagabond ei kyllä petä koskaan, tällä kertaa iskin silmäni näihin AMALFI HI sandaaleihin. Ihan täydelliset kesäkengät, vai mitä tykkäätte? Löysin viime kesän lopulla Barcelonasta ihanat remmisandaalit, muttta onnistuin käyttämään ne melkeen puhki siinä loppukesän aikana. Hieman muuten odotan että on niin lämmin että saa ottaa sandaalit käyttöön! Onneksi pian on jo kesäkuu. Mutta niin, melkeen voisin laittaa perjantaina olleen palkkapäivän kunniaksi nämä tilaukseen.. Vagabondin kengät on ainakin mulla pysynyt käytössä parempina kun monet muut, eli näiden tilaaminenhan olisi oikeastaan sijoitus? Ja pohjakin näyttää vähän paksummalta, eli näillä olisi varmaan hyvä kävellä pidempiäkin matkoja. (Ai miten niin yritän selitellä itselleni miksi nuo kengät on pakko saada..?) Mitäs tykkäätte näistä?

Tajusin kesäkenkävarastoa tutkiessani, että mulla on aika paljon kivoja kenkiä kesäksi. Tai ainakin silleen sopivasti, omistan monta sellaista paria joita tulee ihan varmasti käytettyä ahkerasti, eikä oikeastaan yhtään sellaisia ihan kivoja. Nämä Vagabondit kun vielä saisin niin varmasti pärjäisin koko kesän! Tietenkin saattaa olla että jotain kenkäheräteostoksia tulee tehtyä, mutta kai se on ihan sallittua kun lupaan ostaa vaan sellaisia joita ihan oikeasti tulee käytettyä.

Spartoolta saa muuten tilattua ilman postikuluja ja palautuskin on ilmaista, joten sieltä on aika kätevä tilata kenkiä testiin. Postikuluttomuus on mun mielestä ehdottomasti plussaa, tosi rasittava maksaa lähemmäs kympin postikuluja aina kun tilaa jotain..

3 kommenttia: