perjantai 29. huhtikuuta 2011

vapun alottelua


R: Kyllä tämä pääsiäisen ja vapun väli on aika rankkaa aikaa! Keskiviikkona juhlittiin muutaman kaverin kanssa mun "tupareita", ja oli tarkoitus jatkaa Klubille vappustarttiin. Ei kuitenkaan missään vaiheessa päästy ulos asti, ja miksi olisi pitänyt kun oli niin hauskaa täälläkin? Eilinen meni keskiviikosta selvitessä ja ryhmätyötä tehdessä, tänään jatkuu ryhmätyön tekeminen ja illalla on valtiotieteelliset pussikaljat. Huomenna sitten kauan odotettu vappuaatto, wapputanssit Publicumin pihalla, lakitus ja tietty Suomen eka peli jääkiekon MM-kisoissa. Kiire on. Sunnuntaina pitäisi varmaan raahautua piknikille, ikinä ennen en ole käynyt Turussa vappupiknikillä. Hauskaa vappua! Mitä te aiotte tehdä vappuna? Ja kenellä muulla vappu on jo alkanut?

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi haalarit! :D Toivottavasti saisin kutsun korkeakoulun pääsykokeisiin niin olisi mahdollisuus haalareihin kanssa! :)) Ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. Ei oo alkanut, mutta ensimmaista kertaa taalla aiotaan viettaa vappumeininkeja! tanaan pitais siivota et kehtaa paastaa huomenna kavereita tanne grillailemaan ja juomaan mun tekemaa simaa, nam! :)

  VastaaPoista
 3. cute pics!
  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Riikka. oOT TOSI KAUNIS, NÄYTÄT IHAN MARI KIVINIEMELTÄ!!!IHANAA ja hyvää vappua

  VastaaPoista
 5. Mä olisin halunnut lähteä käymään jossain vappuna, mutta missään ei ollut mitään meininkejä. Jäin sit vaan himaan ja mieskin nukahti aikaisin.

  Hyvää vappua :)

  VastaaPoista
 6. Sani: Mäkin tykkään <3 Toivottavasti pääset opiskelemaan! ja kiitos!

  Sanni: nam, simaa :) ei pahemmin kyllä tullut vappuna juotua simaa.

  k come karolina: thanks!

  Anonyymi: ;DDD mitäääh? Mari Kiviniemeltä..? ok :D

  em.me.ma: yeah, we had so much fun!

  I'm lacking: höh, no ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista