perjantai 15. huhtikuuta 2011

Thursday

J: Eilen vietin perinteiseen tapaan torstaita muutaman kaverin kanssa. Ollaan varmaan marraskuusta saakka lähes joka torstai oltu täällä mun luona, syöty herkkuja, juteltu, kuunneltu musaa ja katsottu roskasarjoja tv:stä. Kaiken edellämainitun lisäksi suunnattiin eilen tuohon mun naapuriin, Bar Hoviin kuuntelemaan Roomalaisia Kynttilöitä. Kyseessä siis OKL:ssä opiskelevien poikien bändi, jolla oli eilen levynjulkkarit. Olin tainut kerran aikasemmin kuulla pojat livenä, aika hyvää settiä.. Täältä pääsee kuuntelemaan muutaman biisin jos kiinnostaa.
Mun kuvasato ei ole kovinkaan kummoinen, suurin osa kuvista oli julkaisukelvottomia..


Ennen Roomalaisia Kynttilöitä esiintyi pari muutakin bändiä, toinen oli Red Riding Hood, jonka levyn sain. Ei ihan mun tyylistä musaa, mutta kyllä sitä kuunteli. Ennen kun kukaan tuttu siellä ruudun toisella puolella alkaa vetämään mitään johtopäätöksiä Jennan uudesta poikaystävästä, niin pakko paljastaa, että toi mies on joku ihan tuntematon!;)

Nyt pitäisi lähteä yliopistolle syömään, tsekkaamaan Rauma-päivän markkinat (eli ostamaan pusuja) ja parille liikunnan demolle. Illalla ohjelmassa rikurock ja Cheekin keikka! Huomenna otankin taas suunnaksi Turun ja Salon, eli kiirettä pitelee.. Onneksi on kaikkea ihan huippua ohjelmaa luvassa, eikä haittaa vaikkei oikein ehdi nukkua missään välissä!

5 kommenttia:

 1. Mä olin tietenkin heti ihan et mitähähmikämiestääon! :D -Piitu

  VastaaPoista
 2. Mä katoin kans et kuka toi mies on ku ei näytä keltään kenet tietäisin ;)

  VastaaPoista
 3. Piitu: Hehee, sainpas hämättyä ihmisiä;D

  Riikka: Jee onnistuin suakin hämää:D

  Anonyymi: No en nyt tiedä..

  VastaaPoista
 4. niin mistä pääsee kuuntelee...? onko linkki väärä kenties

  VastaaPoista