maanantai 18. huhtikuuta 2011

ne ei tykkää siit et sä diggaat meitsiiR: Ostin tänään jotain aika kivaa, nimittäin uuden objektiivin, Canonin 50mm:n jonka ostamista olen miettinyt jo varmaan vuoden. Nämä kuvat on otettu sillä ja tosi hyvältä kyllä vaikuttaa. Ihan kamalasti en ole vielä uutta ihastustani ehtinyt testailemaan, mutta vaikuttaa kyllä ainakin hämärässä kuvatessa tosi paljon paremmalta kun toi perus kittiputki. Kuvissa näkyy myös pari muuta uutuutta, sormuksen ostin lauantaina JC:stä ja valkoisen neuleen samaisen liikkeen alesta tänään. Olin aika tyytyväinen kun löysin ton neuleen alesta, olen samantyyppistä etsinyt jo sillon kun oltiin helmikuussa Tukholmassa. En muuten vieläkään ole saanut aikaiseksi kuvata niitä huuto.net juttuja, miten sen voi aina unohtaa? Nooh, ehkä huomenna sitten.

Kuka muu kuvaa samalla objektiivilla? Mielipiteitä?

5 kommenttia:

 1. Mä oon kuvannu jo pari vuotta kyseisellä objektiivilla! tykkään toosi toosi kovasti just ton valovoiman takia joten voi huolettomast kuvata vähän hämärämmäsäki :) taustankin saa niin ihanan sumeaksi. täydellinen muotokuvaobjektiivi, hyvä ostos!

  VastaaPoista
 2. Mulla on nikonin 50mm ja ihan huippu on! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon miettiny jo melkein vuoden ton objektiivin ostamista, mutta vielä on hannannu ja panostanut teleen. Mutta ehkäpä tässä pitäis tosissaan miettiä tota kanssa jos sun kuvien laatu alkaa liikaa miellyttämään silmää :)

  VastaaPoista
 4. mistä ostit objektiivin?paljonko makso?

  VastaaPoista
 5. On kyllä ollu huippuostos, ja ihan suututtaa että venytin ostoa niin pitkälle vaikka on aika edullinen!

  VastaaPoista