tiistai 26. huhtikuuta 2011

my mistake

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
R: Elossa ollaan vaikka blogissa onkin ollut hiljasta viime päivinä! Easter-turnaus meni ihan loistavasti, ehkä paras turnaus ikinä. Kaikki meni niin nappiin, porukka oli loistava, sää ihan mahtava ja kaikilla oli hauskaa. On mulla kyllä ihania ystäviä ja ihana harrastus. Turnauksen jälkeenkään ei ole pahemmin ehtinyt blogia miettiä, koulujuttuja olisi tekemättä ja ulkona on niin nätti ilma että mä ainakin haluan olla mahdollisimman paljon nyt ulkona. Vähän tekisi mieli jokilaivalle! Nämä kuvat on siis tuolta Lahdesta, tuli ihan kivasti räpsittyä kuvia uudella putkella, tykkään siitä edelleen ihan kamalasti. Suurin osa kuvista on kuitenkin sellaisia joita en halua täällä julkaista, mutta näistä nyt saa varmaan käsityksen mitä tehtiin -pelattiin koripalloa ja juhlittiin!

Ei siis voi sanoa että pääsiäinen oli rentouttava, mutta oli kyllä sitäkin hauskempaa. Parina yönä tuli nukuttua yhteensä ehkä 6 tuntia, mutta se ei menoa haitannut. Eiks se niin mene että kuolema kuittaa univelat? Mä en ehkä osaisi enää viettää pääsiäistä missään muualla kun Lahdessa, tämä oli jo viides vuosi. Kiitos tytöt, oli mahtava reissu! Mites muilla meni pääsiäinen?

5 kommenttia:

 1. Olin lauantaina kattomassa noita Easter-pelejä ja yritin teitäkin kovasti bongailla sieltä, mutta ei osunut silmään. Hitsit, kun en muistanut edes sitä teidän joukkueen nimeä! Ois ollut kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 2. Minäki katsastin pelejä sekä pe-la että myös sunnuntainakin. Tosin vain miesten pelejä. Lauantaina vilahditte pariin otteeseen baarissa ohi, mutten uskaltautunut juttusille :)

  VastaaPoista
 3. Teijän peliasut näyttää niiiiin hyviltä! Ja noi pinkit ja valkoset sukat on piste i:n päälle!;D

  VastaaPoista
 4. ompa kivoja kuvia! :) välittyy jotenkin tosi hyvä fiilis näistä.

  VastaaPoista
 5. Neiti S: aijaa, hitto kun ei törmätty!

  Anonyymi: nooh, oisit tullut juttelee :)

  asraf: joo meillä oli kolmet samantapaset sukat, mutta noi pinkit oli parhaat :)

  Petra: Joo näitä on niin kiva katsella tälleen myöhemmin :)

  VastaaPoista