maanantai 4. huhtikuuta 2011

Marjariitta

J: Lupailin eilen kuvia lauantailta, joten tässä niitä nyt on! Suunnattiin Riikan ja Marian kanssa Blokiin istuskelemaan. Jossain vaiheessa saatiin vähän seuraa ja pikkuhiljaa pöytä täyttyi juomista.. Oltiin kuitenkin kerrankin fiksuja ja suunnattiin kiltisti kahden aikaan kotiin nukkumaan, oli kuitenkin peli seuraavana päivänä.. Ja eihän krapulassa voi pelata.


Oli tosi onnistunut ilta. Arvottiin vaikka kuinka kauan Riikan kanssa, että jaksetaanko edes lähteä minnekään vai jäädäänkö vaan mun luo juoruilemaan. Onneksi kuitenkin lähdettiin ja saatiin Mariakin messiin. Näitä iltoja lisää!

Tässä mun illan asu, Riikan asusta ei jostain syystä tullut kuvaa ollenkaan! Gif animaatio on Riikan taidonnäyte;)

Photobucket


Leggingsit ja kauluspaita H&M
Musta toppi Vila
Laukku Primark
Kiilakorot Ateenasta (en muista kauppaa)
Sulkakoru Lindex
Panta New Look

Mä juhlin tällä hetkellä harjoittelun päättymistä karkkipussin ja hyvän kirjan parissa. Tänään oli vikat tunnit vitosluokkalaisten kanssa. Vähän ristiriitaset fiilikset, toisaalta oisin voinut jatkaa vielä pari viikkoa ja toisaalta oon niin onnellinen, että se stressi on ohi. Vihdoin jää aikaa muullekin kuin vain koulujutuille!
Nyt jatkan kuitenkin iltaa Ilkka Remeksen Shokkiaallon parissa.. En vaan osaa lopettaa lukemista, kun oon kerran aloittanut.. Onneksi aamulla ei oo aikainen herätys!;)

5 kommenttia:

 1. That gif is really cute and I love the yellow nails.

  VastaaPoista
 2. hauska toi animaatio :))

  VastaaPoista
 3. Maistoitteko Marjariittaa? mun kaveri on töissä tuolla ja teki mulle sellasen yks viikonloppu ja oli kyl hyvää! Ehkä vähän liian kirpeetä mun makuun, mut alas se tuntui menevän..... :D ja te onnekkaat pääsitte istuu, sillon ku me mentiin nii oli niin täyttä et tyydyttiin juomaan yhdet vaan seisaaltaan ja sit jatkettiin seuraavaan paikkaan :D

  VastaaPoista
 4. Tereza Anton: Thanks:)

  Anonyymi: Juu nii on:) Pitäs itsekin opetella tekee..

  jutta: Ei maistettu, ehkä ensi kerralla:D Oon nyt kahtena viikonloppuna ollut siellä, ja molemmilla on ollut aika siinä ja siinä, mahtuuko istumaan:D Onneksi ei oo tarvinnut seistä:)

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi sun leggarit! :)
  Itselläni on mustat jossa mustaa keinonahkaa mutta noi on melkeen hienommat...

  http://www.larakoo.blogspot.com/

  VastaaPoista