perjantai 1. huhtikuuta 2011

maaliskuun shoppailuja

R: Maaliskuun shoppailuja, olkaa hyvät! Kerrankin sellanen aika siedettävä saldo. Oikeesti rahaa meni ihan kamalasti kun piti muuton takia ostaa huonekaluja ja muita sisustusjuttuja, mutta niitä ei tähän lasketa.

vaatteet 10e

kengät 0e


laukut 8e


asusteet 15,84e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 14,8e


muut 0e 

Photobucket

Alle 50e, jee! H&M:n paketin maksan vasta ensi kuussa, että se vähän hämää. Tehtiin Jennan kanssa pieni tilaus New Lookille, niitä en olekaan vielä täällä blogin puolella esitellyt, enkä muuten tota kympin takkiakaan. Tigit pääsi mukaan kollaasiin, mutta en mä niistä kyllä mitään maksanut, kiitti äiti :)

Kävin tänään tentin jälkeen kaupungilla vähän kiertelemässä, mutta ei siellä oikeen mitään kivaa näkynyt. Mun ostossaldoksi jäi lopulta vaan vegesubi ja irtokarkkeja, nam! Aijuu, Jenna on ihana ja oli käynyt varaamassa mulle ton edellisen postauksen paidan Rauman Lindexiltä! Huomenna saan sen, jesjes. Mulla on nyt niin outo tilanne, on vapaata! Siis ei mitään tenttiä ensi viikolla eikä muutakaan menoa tälle illalle sovittuna, harvinaista. Mitäs mä tekisin?

12 kommenttia:

 1. voi hurja, miten vähän sulla menee rahaa. kävin itse ihan pikaisesti tänään kaupungilla muutamassa liikkeessä ja sain hetkessä menee joku 60 € :) ja siis se on yleensä vielä aika vähän yhdellä shoppailureissulla.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: No paha sitä rahaa on enemmän kuluttaa jos tulot on opintotuen verran (joka on kaikkien mittareiden mukaan reippaasti oletetun perustoimeentulonormin alapuolella) ja siitäkin jää säälittävän vähän vuokran maksun jälkeen käteen ja ruokaakin pitäisi ostaa. Kyllä mullakin tilanne olisi vähän eri jos olisin töissä, ja niinhän se on ollutkin niinä kuukausina kun olen töissä ollut/säästöjä tuhlannut muuhunkin kun huonekaluihin (joita tekstissäkin mainitsin ostaneeni ihan reippaasti). En mä kyllä silti tuollaisella hullulla kulutukselle kehuskelisi, kannatta vähän kiinnittää huomiota kulutustottumuksiin :) Itse olen huomannut että vähemmälläkin pärjää.

  VastaaPoista
 3. Pahoittelen, mutta ei tuo kommentti ollut ihan tuolla ajatuksella tarkoitettu. Musta siis toi 60€kin on aivan älyttömän vähän, ja jos sä pärjään kymmenellä eurolla kuukaudessa, niin se on aivan älyttömän hienoa! :D en mikää hullu kuluttuja itsekään ole, mutta kyllä nyt jotain sadan euron päälle kuukaudessa aina menee, vaikka opiskelija itsekin olen..työssäkäyvä tosin. Mutta siis lähinnä tarkoitin sitä, että aika ihanteellista että pystyy nois pieneen summaan. Toki ymmärrettävää, jos se on pakon sanelemaa.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Siis mikä 10e? Mun "saldo" oli toi vähän alle 50 euroa. Ja et ilmeisesti (?) ole ennen seurannut näitä mun tilinpäätöksiä, sillä tämähän on ihan poikkeuksellisen vähän ja siksi oonkin aika ylpeä itsestäni. Ja joo, sain tosta sun kommentista sen käsityksen että on jotenkin hienoa mennä kaupungille ja tosta vaan tuhlata 60 euroa. Mutta ilmeisesti ymmärsin väärin.

  VastaaPoista
 5. Mut mä ajattelinkin lopettaa köyhäilyn ja voittaa lotossa tänään, sitten mun saldot on painokelvottomia :DDD

  VastaaPoista
 6. Tarkennuksena siis, puhuin vaatteiden saldosta. Joo ja siis pahoittelut, että nyt satuin tulemaan vierailulle blogiin ja heittämään typerän kommentin. En koe, että 60€ shoppailu jos ostaa esim farkut ja yhden paidan on kovinkaan suuri ja kehumisen arvoinen summa. Mutta ilmeisesti siis on. Pahoittelut että edes tulin vierailemaan blogissanne, eipä tee mieli tulla enää toiste jos kommentista aletaan heti vääntämään kauhean negatiivista.

  VastaaPoista
 7. Mä sanoin jo että ymmärsin väärin? Ei tarvitse mitään marttyyri asennetta ottaa kun myönsin että ymmärsin kommentin väärin? Mutta jos ei kommentit miellytä ja väärin ymmärryksiä ei voi unohtaa niin eipä tarvitse tulla takaisin :) Ja ei mun mielestä noissa mun kommenteissa edes mitään kamalan negatiivista ole, faktoja lähinnä. Se on mun tyyli, jos ei miellytä niin byebye.

  VastaaPoista
 8. Ja ei se 60e olekaan mikään kehumisen arvoinen, mutta alunperin sain sun kommentista sen käsityksen että sulla menee tosta vaan useesti se 60e tai enemmän kun sanoit "kävin itse ihan pikaisesti tänään kaupungilla muutamassa liikkeessä ja sain hetkessä menee joku 60 € :) ja siis se on yleensä vielä aika vähän yhdellä shoppailureissulla".

  VastaaPoista
 9. Opintotuella ei paljoa kyllä revitellä, saa kyllä ihan oikeasti katsoa aika tarkkaan että mihin sen rahansa laittaa :-) Ja itelläkin on nyt vuoden alusta kulunut ihan älyttömästi mm. kodinkoneisiin ja sisustukseen, mutta onneksi niitä ei tarvitse ostaa kuin yhdet/kerran. Ah, onneksi on kesäksi työpaikka saatu niin saa taas vähän rahaa säästöön eikä kesällä tarvitse miettiä voiko ostaa jätskin vai ei ;-)

  pst. on muuten rohkea veto laittaa nää näin julkisesti esille, ite pidän vaan omaa pientä "ostopäiväkirjaa".

  VastaaPoista
 10. Lovely jewelery! :)))
  Your blog looks great, so you have a new follower even if I don't understand a word! :D
  Kisses! :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä sitä opiskelijana joutuu miettimään joskus ihan liikaakin mitä ostaa...varsinkin ku haluaa syödä viel hyvää ruokaakin;)

  VastaaPoista
 12. Elina: No niinpä! Mua ärsyttää kun kaikkeen pakolliseen (sänky, kirjahylly jne) meni niin paljon rahaa, mutta ne on onneksi sellasia kertaostoksia. Mulla ei vielä ole edes töitä kesäksi, harmittaa hieman. Ja oon miettinyt etten julkaisisi näitä saldoja enää, lähinnä tulee paha mieli kun muut tulee tänne kommentoimaan, varsinkin nyt kun rahaa shoppailuun ei vaan yksinkertaisesti ole.

  Marija: Thanks :)

  Sirpale: No niinpä! Mä en ehkä ikinä pystyisi elää millään pelkällä makaroonilla. Ja kyllä aina välillä on kiva päästä ulos syömään, kahvilaan jne :)

  VastaaPoista