keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

kriisi

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Mulla on blogikriisi, ei oikeen jaksa kirjoitella tänne. Tai jaksaisin jos olisi asiaa, kuvia tai jotain, mutta jostain syystä esim. asujen kuvaaminen kaukolaukaisimella tuntuu joltain maailman järjettömimmältä hommalta  tällä hetkellä. Mulla on myös kulutuskriisi. Tuntuu että kaikki paikat vaan pursuaa turhaa tavaraa ja ihmiset ostaa liikaa ja elämä on pelkkää kulutusta. Veikkaan että tämä kulutuskriisi menee kyllä huomisen tentin jälkeen ohi, oon tässä pari päivää yrittänyt siis lukea kulutussosiologian tenttiin, aihe on kyllä tosi mielenkiintoinen. Sen päätin että huomisen tentin jälkeen voisin kuvailla vähän huuonettiin tavaraa, muutosta saakka se on pyörinyt mielessä, mutta aina unohtunut.

Tässä nyt kuitenkin kuvia perjantaisilta sitseiltä, harmittaa etten voinut ottaa järkkäriä mukaan. Sitsti, baareilu ja monen sadan järkkärikamera ei ehkä ole kaikista paras yhdistelmä.. Onneksi pokkarillakin sai hauskoja kuvia, tärkeintä ei näissä ole se laatu, vaan se fiilis ja ne kivat muistot joita kuvista tulee. Sitsit on kyllä ihan mahtavia! Sitsit on hyvä syy hakea yliopistoon opiskelemaan.

6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi häröt sanat noissa biiseissä! :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin on kulutuskriisi. Tai pahempi se oli tossa viime syksynä.
  Onneksi kaupat pursuaa aika lailla rumaa tavaraa tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 3. Tottahan se liikakulutus on ja hienoa, että tuollaiset asiat pyörii päässä. mielenkiintoista lukea blogista tällaista, hyvä hyvä :) mutta älä toki lopeta bloggailua tai vaate/muoti/kuvailuharrastustasi; kierrätys jne on hyvii vaihtoehtoja :) kiva blogi kaikin puolin. jes.

  VastaaPoista
 4. pakko kysyy alkaaks tos kolmannessa kuvassa ton blondin tytön nimi H:lla? ku se näyttää ihan yhelt mun turussa opiskelevalt kaverilta vaik se kyllä opiskelee ihan eri alaakin enkä tiiä mikse tuolla sitseillä olis :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun annoit mua pitkään vaivanneelle olotilalle nimen! Kulutuskriisi, sitä se just on.

  Ei mulla kriisiä ole oman kulutukseni kanssa, pysyn nykyään aika hyvin ruodussa enkä hamstraa kaappeihin mitään ns. ylimääräistä. Sen sijaan kulutuskulttuuri yleisesti ahistaa välillä niin paljon että on pakko lähteä kaupungilta kotiin jos sattuu eksymään johonkin vaate- tms. kauppaan. o_O

  VastaaPoista
 6. Sara: Joo noi juomalaulut on vähän tollasii.. :D

  Anonyymi: Mä en oo viitsinyt edes käydä kaupoissa :D

  Anonyymi: Joo en mä lopettamassa ole :) Ja kiitos!

  paulahelena: ei ala :)

  Jose: Joo siis mulla ihan sama, ei mua ihan kauheesti oma kulutus häiritse, tietty siinäkin paljon korjattavaa, mut jotenkin vaan tuntuu että niin monella menee ihan yli se vaatteiden/kenkien/jne hamstraaminen.

  VastaaPoista