torstai 21. huhtikuuta 2011

Happyhappy!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
neule JC
farkut ja balleriinat H&M
vyö kirppis 
korvikset New Look
sormukset JC, Bikbok ja Primark

J: Tässä mun öööö maanantain asu. Ei kovinkaan ihmeellinen, mutta siinä on kaksi tärkeää juttua.. Ensinnäkin, korkkasin balleriinakauden! Eikä edes tullut kylmä. Sain kuitenkin noista Riikan balleriinoista ihan kauheat rakot kantapäihin.. En ymmärrä miksi, noi on kuitenkin melkein samanlaiset H&M:n balleriinat, mitä itse omistan.
Toinen huomioitava asia on tuo neule. Bongasin sen JC:n alesta 14,95€:llä ja ihastuin siihen heti. Sopivan löysä, kivan mallinen ja värinen.. Täydellinen farkkushortsien kanssa, kun kelit lämpenevät vielä vähän lisää.

Oon tällä hetkellä niin innoissani. Kuulin juuri, että sain kesäksi töitä.. Ja mikä parasta, ollaan Riikan kanssa samassa työpaikassa ja samassa vuorossa! Viime kerrasta onkin jo aikaa.. Lisäksi muutaman tunnin päästä pääsen pääsiäisen viettoon, ulkona paistaa aurinko ja muutenkin elämä hymyilee:)

5 kommenttia:

 1. Kieltämättä on kyllä aikast hyvä fiilis.. suurinpiirtein kaikki koulutyöt tehty, viimenen tän kevään koulu päivä takana.. nyt vielä hiukan siivoomista ja pakkailua ja illaks luokan kanssa Teemulle viettää iltaa ja aamulla LAHTIII EASTER!! :DD

  VastaaPoista
 2. asu näyttää kivalta! ja onnea työpaikastasi!!

  VastaaPoista
 3. Tuisku: Jeejee:) Huomenna nähdään!

  Anonyymi: kiitos ja kiitos!

  Anonyymi: Olisi ton voinut nimelläkin jättää.. Meillä on molemmilla jo hommia kesäksi, ehkä joku muu bongaa ton ja hakee:D

  VastaaPoista
 4. i love your sweater..
  its my first time coming across your blog and i love it

  check out my new blog and follow if you like:)
  http://raindropsofred.blogspot.com/

  xoxo

  VastaaPoista
 5. That sweater looks great and very comfy!

  VastaaPoista