maanantai 28. maaliskuuta 2011

tigitigi


R: Jenna teki vähän aikaa sitten tilauksen Lookfantasticille, mun oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi ja tilata samalla vähän Tigiä testiin. Tällaiset sieltä tuli, saa nähdä onko maineensa veroisia. Tigin tuotteista olen aikasemmin käyttänyt lakkaa joka oli pettymys, tyvikohottajaa joka oli aika jees ja shampoota ja hoitoainetta jotka molemmat oli ihan ok, joten odotukset näiden suhteen ei ole ihan kamalan korkeella. En ole koskaan tajunnut sitä Tigi hehkutusta, toivottavasti näiden testailun jälkeen tajuan. Tuoksu molemmissa on ainakin ihan hyvä, ego boostia olen jo muutaman kerran testannut ja se teki kyllä latvoista tosi pehmeät! Mulla tulee hiuksiin tosi helposti kaksihaaraisia, ehkä tästä olisi apua. Control Freak Serumia ajattelin käyttää ennen suoristusta, en ole pariin päivään suoristanut hiuksia niin en ole päässyt sitä vielä testaamaan. Jos joku kiinnostui niin voin kertoa lisää näistä heti kun jotain kerrottavaa on. Näillä molemmilla taisi olla hintaa n. 10 euroa Lookfantasticilta tilattuna, eli sieltä saa kyllä huomattavasti edullisemmin kun Suomesta kampaamoista.

Onko teillä kokemuksia näistä?

4 kommenttia:

 1. Multa löytyy noi molemmat!
  Tosiaan, Tigin tuotteet tuoksuu vallan ihanalta :-D Mutta hehkutusta en itekkään ymmärrä.. Shamppoot sisältää silikonia ja sen takia hiukset rasvottuu helpommin, ainakin mulla. Ego Boostia käyttäessä en oo oikeastaan huomannu mitään eroa mun hiuksissa.. Control Freak on musta taas aivan loistava! Siitä pidän paljon, mielestäni paljon parempi kun jotkut suihkuttavat tuotteet. Käytän aina pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta/suoristusta. Joten sille tuotteelle ehdottomasti plussaa! CF on myös jotain ihme hileitä, mutta ainakin mun tummissa hiuksissa ne ei taida ees näkyä? Joitain se häiritsee :-D

  VastaaPoista
 2. Tigit on niiiin status-tuotteita! :D Mutta tuoksusta en valita minäkään. Mitä nuo maksoi?

  VastaaPoista
 3. Toi ego booster on kyllä huippu! Kantsii vaan muistaa kuivaa hiukset kuivaajalla sen jälkeen, muuten saattaa tulla vähän koppura lopputulos. Musta tuntuu että se antaa latvoihin hurjasti vahvuutta ja voluumia :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joo ei mulla ainakaan ne hileet näy, tai ehkä silleen näkyy että hiukset on tosi kiiltävät :)

  AnsQ: Jep :) Ja noin kympin maksoi, kuten tekstissäkin mainitsin.

  Hanna: Joo ajattelin käyttää sitä pyyhekuiviin hiuksiin, eli föönaan kyllä :) Mäkin kyllä tykkään siitä, latvat tuntuu tosi hyväkuntoisilta sen kanssa!

  VastaaPoista