maanantai 21. maaliskuuta 2011

tämän päivän parhaat

R: Päivän paras...

Photobucket

...ruoka. Päätin että vähennän valmisruokien syömistä, mutta hitto kun viiden jälkeen kun pääsee yliopistolta ja viimeksi syönyt päivällä yhden omenan ja aamulla seiskalta aamupalan niin ei siinä kamalasti jaksa alkaa ruokaa tekemään. Kaupan kautta kotiin ja pasta 6 minuutiksi mikroon, se oli ruoanlaiton suhteen vaativinta johon tänään pystyin.

Photobucket

..herkku. Ja kun siellä kaupassa tuli käytyä niin oli pakko ostaa karkkia. Ihan vaan siksi että jaksan paremmpin opiskella, tsemppikarkit.

Photobucket

..viihde. Tilastotieteen kotitehtävät joita tein kun en pystynyt keskittymään lukemiseen vessassa kolistelevan talkkarin takia. Kiva talkkarisetä kävi vaihtamassa mulle oikean nimen oveen ja korjaamassa vessan hanan, oli melkeen yhtä tehokas kun Seppo.

Photobucket

..yllätys. Henkkamaukasta tilatut mustat kiiltävät farkut on ihan täydelliset jalassa. Tosi hyvä ostos siis! Näitä tulette näkemään asuissa varmaan kyllästymiseen asti.

Ja plussana päivän harmitus. Siis kuinka ärsyttävää on odottaa yhden tentin tuloksia? Yleensä meillä tulee tulokset kahdessa viikossa, mutta tietenkin just sen tentin tulokset kestää joita oikeasti odotan. Haluaisin nyt heti tietää pääsinkö läpi yhdestä kurssista.. Noo, eipä ainakaan mene päivä pilalle jos siitä tuoleekin hylätty!

Kertokaa jotain päivän parhaita?

9 kommenttia:

 1. Päivän paras prokrastinaatio: Järjestä koneen kuvakansiot uuteen uskoon, kun pitäisi kirjoitella jaksosuunnitelmaa..

  VastaaPoista
 2. oli pakko oikein googlettaa prokrastinaatio :)) hauska tuo eka kuva!

  VastaaPoista
 3. Meillä on ainakin sellainen sääntö, että opettajien pitäisi (niin, pitäisi) antaa arvosanat kahden viikon sisällä. Itsekin venailen tässä rikosoikeuden arvosanaa ja se kaksi viikkoa meni jo...murh.

  Oon kans tehny saman havainnon, että karkkien nauttiminen kokeeseen lukiessa tehostaa ainakin mun muistin toimintaa ;). Tosin saatan välillä keskittyä enemmän karkkien valikointiin kuin lukemiseen... :D

  VastaaPoista
 4. noi farkut on ihan parhaat ikinä! mulla on tollaset kahet, koska toiset alkaa oleen jo ihan puhkikuluneet eikä niin kiiltävätkään edes :( mitä mä sitten teen, kun ne toisetkin kulahtaa? :D

  VastaaPoista
 5. Päivän paras taisi olla tekstiviesti siitä, että kirjastoon on tullut yksi varaamani kirja. Olin ihan varma, että se palautetaan sinne vasta eräpäivänä eli 28.3 tai vasta sen jälkeen. Olin ihan yllättynyt, että se oli palautettu jo nyt. Pitää varmaan aloittaa heti yhden tehtävän tekemistä, jota varten kirjan lainasin. Nimittäin jossain vaiheessa pitäsi tulla myös eräs toinen kirja jota tarvitsen saman kurssin eri tehtävän kanssa.

  VastaaPoista
 6. Sun ihanat hiukset vei mun huomion 1. kuvassa :D

  VastaaPoista
 7. Jenna: hahhaaa :D

  Anonyymi: :DDD

  Minna: No, nyt oli tulokset tästäkin tentistä tullut, kolmen viikon jälkeen. Ja karkit tsemppaa silleen kivasti, heti kun on lukenu ni saa syödä tms :)

  Sirpale: jaa-a? :D

  Petra: Aijaa! No sitten ostat kolmannet? ;)

  Tereza Anton: Heh, thanks!

  I'm Lacking: Tuntuu että kaikilla on kamalasti kaikkia tehtäviä nyt, tsemppiä :)

  AnsQ: hih, ehkä ihan hyvä kun toi ilme on aika kamala :D

  VastaaPoista