keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

relaaax

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
R: Mä päätin tänään pienen pohdinnan jälkeen jättää huomisen tentin toukokuulle, en yksinkertaisesti vaan ehtinyt lukea tarpeeksi. Alle kaksi viikkoa aikaa, kolme tenttiä joissa luettavana 4 kirjaa (joista 3 englanniksi) ja kolmet luentomateriaalit on vaan liian raskas yhistelmä, varsinkin kun siihen päälle on tietenkin kaikki luennot, kotitehtävien palautukset jne. Päätiin siis pyhittää tämän päivän pitkästä aikaa ihan vaan itselleni. Pakko myöntää että meinasi kyllä tylsyys iskeä siinä vaiheessa kun mokkula ei suostunut yhteistyöhön, mutta muuten on ollut aika ihanan rentouttava päivä. Sain tilastotieteen kotitehtäviä tehtyä, lakkasin kynnet (ja jaksoin vielä laittaa mattalakkaakin), siivosin vähän (tiskaamaan en sentään alkanut), luin uusimman Trendin, laitoin ensimmäistä kertaa tänä keväänä itseruskettavaa ja tein kunnon kasvohoidon. Päivän vaativin suoritus oli alakerran kauppaan raahautuminen, ostin aineet tomaattimozzarellaleipiin ja karkkia, nam!

Nyt odottelen että Salkkarien uusin jakso tulee Katsomoon, mähän en siis omista telkkaria tällä hetkellä! Oon muuten huomannut miten paljon on enemmän aikaa kun ei koko ajan jumita tv:n eteen. Nykyään lempisarjat on niin helppo katsoa netistä, että ei sillä telkkarilla edes mitään tee. Tänäänkin katsoin How i met your motherin ja täykkärien uusimmat jaksot netistä, on se kivempi kun voi katsoa lempparit koska haluaa! Onko teillä kaikilla telkkari?

9 kommenttia:

 1. Täällä on ollut vähän samat intressit... Trendi koluttu kannesta kanteen ja H&M kuvasto ruksittu täyteen merkintöjä himotuista vaatekappaleista :). Ja kynnet kävin laitattamassa tänään... :)

  Vähänkö noi kengät on HOT! <3

  http://missingsparkles.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. mä katon tosi harvoin telkkaria, yleensä vaan taustaäänenä se on päällä ja vapaapäivinä tulee katottua vaan jotain hillsejä ja teen momia...ja tietty täykkärit! :D

  VastaaPoista
 3. Mä laitan kaikki hyvät tv-ohjelmat tallennukseen, ni en oo riippuvainen niiden tuloajoista, saan kattoo koska haluan ;)

  VastaaPoista
 4. Hei mistä katot How i met our motheria? En löydä mistään kutoskauden 19 jaksoa :(

  VastaaPoista
 5. Minna: kivalta kuulostaa sunkin päivä :) ja noi kengät tosiaan on aika hot, ootan niin kovin kesää että saan taas käyttää niitä!

  jutta: Täykkärit on ihan must see :)

  Tuisku: No mulla ei koskaan ois varaa ostaa tallentavaa boksii ni parempi vaan koneelta katsoa :D

  Marie: thanks :)

  rinkku: sidereel.com, sielt how i met your mother, search links, ja yleensä käytän niit megavideon linkkejä. Niitä voi joutua muutaman avaa, aika usein tulee et se on poistettu väärinkäytösten takia tms.. Toi 19. jakso on se uusin, ehkä siksi ei ole löytynyt helpolla :)

  VastaaPoista
 6. Meiltä kyllä telkkari löytyy, mutta harvoinpa tulee katottua... Vapaapaivinä saatan jumittua sen eteen, vaikkei sieltä mitään hyvää tuliskaan... :S Mutta TrueBlood on pakko kattoo :D Ps.Ihanat kengät!

  VastaaPoista
 7. The shoes are awesome and pesto rocks.

  VastaaPoista
 8. Memmu: Joskus telkkarin eteen on ihan kiva jumittaa :) Ja kiitos!

  Tereza Anton: thanks :)

  VastaaPoista