keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Postia!

J: Tässä nyt vähän niitä uutuuksia, joita eilen kuvailin!

Perjantaina hain postista iiiison pahvilaatikon, joka oli ihan täynnä sellasta pakkausjuttua.  Niiden seasta löytyi hetken etsiskelyn jälkeen seuraavaa..
GHD!!  Sain sen synttärilahjaksi porukoilta. Tilasin sen Lookfantasticilta jo jokin aika sitten, mutta toimituksessa kesti aika kauan.  Riikka tilasi omansa samasta paikasta helmikuussa ja sai sen viidessä päivässä, mun paketissa kesti kaksi viikkoa. Olin jo aivan varma, että se on hukkunut jonnekin, enkä tule koskaan samaan sitä.. Perjantaina se kuitenkin tuli, jeeejee! En oo kauheasti vielä ehtinyt testailemaan rautaa, mutta tuhat kertaa se ainakin on kuin vanha.
Tilasin myös GHD:n lämpösuojan, koska olen kuullut siitä hyviä kokemuksia. Tigin Bed Headin Small Talk oli "heräteostos".. Sitäkin olen testannut vasta kerran, mutta ihan hyvältä vaikuttaa. Tuoksu ainakin ihanan mustikkainen. Lisäksi paketista paljastui pari juttua Riikalle..

Ja sitten vähän uutuuksia H&M:ltä..


Kahdet farkut, joiden piti olla samankokoiset ja malliset, mutta päällä ne olivat aivan erilaiset! Tummat oli paljon löysemmät ja ehkä pidemmätkin, joten ne lähtee palautukseen. Harmi, sillä hintaa niillä oli vaan se 9,90€.
Korvikset tilasin ihan vain noiden sulkien takia, tuo neuletakki löytyy kaapista jo mustana ja oon todennut sen todella kivaksi ja käteväksi. Topeista oranssi ja valkoinen on ostettu jo pari viikkoa sitten. Kuviollinen ja musta tuli eilisen paketin mukana. Aaah, mä jo niin odotan kesää ja sitä, että saan pukea jonkin noista topeista farkkushortsien kanssa!!

Lisäksi tilasin tässä postauksessa näkyneet housut ja tämän raitapaidan. Kivoja perusjuttuja kaikki! Nyt voisin pitää vähän aikaa taukoa nettishoppailusta..

8 kommenttia:

 1. Mäkin haluun GHD:n ja sykemittarin, josta mainitsit viime postauksessa! Molemmat on mun palkintolistalla. Vielä ku keksisin, mitä niiden eteen pitäis tehdä.. :D -Piitu

  VastaaPoista
 2. Mulla on noissa henkkamaukan kympin fakuissa jopa 3 koon heittö väristä riippuen :D

  VastaaPoista
 3. mä tilasin kanssa ghd:n tuolta, mutta jo 2.3 että hmm.. Oon lähettäny sinne kolme viestiä eikä ne vastaa mulle. Mahtavaa<3
  Okei en tiedä miks tulin tänne avautumaan =D

  VastaaPoista
 4. Tereza Anton: H&M <3

  Piitu: Ai sulla on palkintolista :) Sellanen ois hyvä mullekin, nyt vaan ostelen kaikkea heti kun vähänkin on rahaa :p

  Sirpale: H&M:stä saa aika halvalla kivoja!

  Klara: Oho:D Aika iso ero..

  Anonyymi: Eikä :S Toivottavasti saat sen pian!

  VastaaPoista
 5. Vitsi oon himoinnut yksiä sulkakorviksia hennesillä, mutten oo toistaseks raasvikku ostaa :-D Ja kun oon muutenkin vähän huono käyttämään isoja korviksia, napit on niin helppo unohtaa korviin. Ne ois kyllä kivat esim kesällä!

  VastaaPoista
 6. Elina: Sulat ei tunnu yhtään niin isoilta, kun ne on niin kevyet:) Suosittelen siis ostamaan;:)

  VastaaPoista