tiistai 22. maaliskuuta 2011

outfit

Photobucket
Photobucket
Photobucket

neule Asos
toppi, farkut ja laukku H&M
kengät Century 21
vyö kirppis
sormukset H&M ja JC


R: Tässä yksi julkaisematta jäänyt asu viikonlopulta. Tykkään ihan kamalasti tosta H&M:n printtitopista, ihana! Jenna oli sattumalta tilannut saman topin H&M:n nettkaupasta, siis ennen kun tiesi että mä olin pari päivää sitten ehtinyt tilata sen. Meille käy aina joskus näin kun on niin samanlainen maku. Ja näin kävisi varmaan vielä useammin, mutta yleensä aina kun toinen on tilannut jostain jotain niin siitä on pakko kertoa toiselle heti.. Monikohan meidän fb-chatti keskustelu on alkanut sanoilla "tein pienen tilauksen.."? Hih, nettishoppailu on liian helppoa.

Mä raahaudun nyt takaisin lukemaan. Taisin vahingossa nukkua pienet päikkärit päivällä kun yritin lukea. Syy tosin ei ollut tenttikirjan, vaan liian lyhyiksi jääneiden yöunien, kasin aamut pitäisi kieltää.

10 kommenttia:

 1. Hei mä just hipelöin tollasta pöllösormusta tänään seppälässä. Niin söpö :)

  VastaaPoista
 2. Voi milloin, milloin H&M:llä on myyty tuollaisia laukkuja! :o

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän ihana asu!! Toi neule on kivan värinen!

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset printtipaidat kyllä kivasta maustaa asun kuin asun! Harmi, ettei omasta kaapista toistaiseksi löydy muuta kuin pilkkua ja raitaa :--D Ehkpä tässä vielä villiinnyn ja hankin jonkun erikoisemman!

  VastaaPoista
 5. Fantastic style!!!!

  www.paolinasspace.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Kumpi teistä nyt opiskelikaan sos.politiikkaa niin tämä kysymys on suunnattu hänelle. Tai siis kysymykset.
  Pidätkö tärkeämpänä, että pääsykokeisiin lukee enemmän laajat kokonaisuudet ja osaa hahmottaa ne vaiko lukea enemmän yksityiskohtaisesti ja tarkemmin. Tarkoitan siis kannattaako lukea "Richard Titmussin kolme sosiaalipolitiikan mallia ovat residuaaline... jne" vai "sosiaalipolitiikan kolme mallia ovat residuaalinen..."? Get the point? :D

  Ää anna joku vinkki koskien pääsykokeita, mitä ei kannata jättää tekemättä?

  VastaaPoista
 7. irene: Juu toi on kyllä söpö :)

  Sara: Mä ostin ton joskus joulukuussa nettikaupan alesta.

  Minna: kiitos :)

  Anonyymi: kiitos paljon!

  Tereza Anton: thanks!

  Elina: Juu niinpä :) Tollasia toppeja on näkynyt nyt aika paljon kaupoissa!

  Paola: thanks :)

  Anonyymi: Minä, eli Riikka sitä opiskelen :)

  Mulle selvis ehkä vasta ekalla kurssilla että noi mallit on Titmussin, mutta meillä oli eri pääsykoekirja ;) Kannattaa keskittyä suuriin kokonaisuuksiin, mutta joitain yksityiskohtiakin on hyvä painaa mieleen. Meillä ainakin oli pääsykokeessa laajempien esseekysymysten lisäksi sellanen jossa oli sellasia väitteitä, niissä tarvittiin tollasta yksityiskohtaisempaa tietoa.

  Ja hmmm, mitä ei kannata jättää tekemättä? No ei kannata jättää lukematta ;) Siis kannattaa lukiessa kirjottaa muistiinpanoja, kertailla niitä, alleviivata tärkeimipä juttuja, kirjottaa ehkä jotain "lunttilappuja" joita sitten voi liimata vaikka jääkaapin oveen jne. Mulle noi lunttilaput oli hyödyllisiä, niitä oli lopulta vessan seinässäkin, huomaamattaan sitten aina luki niitä :D Kertailu on siis tosi tärkeää.

  Ja yksi mitä ei kannata tehdä on stressata liikaa :D Hyvin se menee, mä en ollut kunnolla edes aloittanut lukemista sillon kaksi vuotta sitten näihin aikoihin. Lukemisen määrä ei ole oleellista, vaan se laatu. Keskity lukemiseen ja päätä että haluat opiskelemaan, sillä pääsee toivottavasti jo pitkälle ;) Turha päättää että lukee esim. 8h päivässä kuutena päivänä, sillon se on sellasta pakko lukemista, siihen lukemiseen pitää olla motivaatiota ihan oikeasti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon vastauksesta :)

  VastaaPoista