torstai 10. maaliskuuta 2011

Nelly Trend

R: Oletteko kuulleet jo n uudesta Nelly Trend mallistosta? Mä luin siitä jo alkuviikolla, mutta tänään vasta ehdin siihen paremmin tutustua. Ihan kivalta mallisto näyttää, tässä on muutama mun suosikki.. Noi kengät on tavallaa aika rumat, mutta joku niissä viehättää! Tulee ihan ne Spice Girls kengät mieleen, älkää antako mun tilata noita!

Photobucket

Nellyn sivut on vähän uudistuneet, mun mielestä ainakin paljon selkeämmät nyt, esim. hakutoimintoja on lisätty. Lisäksi uutta sivuilla on Nelly Sports Fashion osasto, jossa siis (yllätysyllätys) on paljon kivoja urheiluvaatteita monilta tunnetuimmilta merkeiltä, kannattaa tutustua! llä on muuten ilmaset postikulut nyt ton uuden sivuston kunniaksi, arvatkaa tekiskö mieli tilata jotain? No JOO!

Jos sorrun tilaamaan jotain, niin se on ihan vaan tän flunssan syytä. Kiva hei olla kipeenä kotona kun olisi vaikka miten paljon muutakin tekemistä. Pitäisi kai käyttää tämä kotona hengailu hyväksi ja aloittaa tenttiin lukeminen nettikauppojen selailun sijasta..

4 kommenttia:

 1. Black all the way; the wedges are amazing.

  VastaaPoista
 2. Tereza Anton: yeah, they really are!

  VastaaPoista
 3. omg the shoes are crazy! I love them :-)
  where can I buy them? I have no idea what you were writing, cause I don't understand it :-(

  check out my blog as well if you want!!
  I'll follow you !

  xx L.

  VastaaPoista
 4. L+P Tobien: You can buy them here http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/, but i don't know if they deliver worldwide..

  I visited your blog, i love it!

  VastaaPoista