perjantai 25. maaliskuuta 2011

maaliskuun viimeinen perjantaiR: Moikka! Kävin tänään kampaajalla tuhlaamassa joulukuun lopussa ostamani City Deal lahjakortin. On toi City Deal kyllä aika kätevä, maksoin lahjakortista 12 euroa, normaalisti hiusten leikkaus olisi tuolla Hair Grubb:ssa maksanut 33 euroa. Kampaaja otti huonot latvat pois, hiuksista lähti noin pari senttiä, mutta heti tuntuu paljon kevyemmältä ja hyväkuntoisimmilta. Pitääkin kytätä taas City Dealiä jos saisi seuraavankin kampaajakäynnin yhtä halvalla. Oletteko te ostaneet City Dealin kautta jotain?

Kävin samalla reissulla ostamassa uuden lämpösuojan. Mietin kauan, että kokeilisinko jotain uutta, mutta päädyin sitten tohon samaan TRESemmen lämpösuojaan, jota olen käyttänyt jo melkeen pari vuotta. Mulla on tällä hetkellä käytössä myös Aussien lämpösuoja, mutta tuntuu että se on kulunut ihan tajuttoman nopeesti, toi TRESemme ainakin on riittoisa.

Nyt voisin yrittää vähän lukea, mun aikaisempi yritys päättyi aika huonosti kun nukahdin ja nukuin kivat kolmen tunnin päikkärit.. Hauskaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ja toi Tresemmen pullo ja suutin on hyviä :-) Ihanat kynnet sulla!

  VastaaPoista
 2. love your sheer blouse! I want one, exactly like this.
  X

  VastaaPoista
 3. City Deal on huippu! Seurailen ahkerasti kolmen eri kaupungin diilejä mutta toistaiseksi oon hankkinut vain yhden diilin; 50€:lla sellaisen kampaajakäynnin, joka normaalisti olisi 140€. Ei paha :) Syyskuuhun asti käyttää... vois mennä hankkimaan kiva kesätukka ennen kesää! :)

  VastaaPoista
 4. No öö...miten olis akryylikynnet 20e, gelish-lakkaus 28 e, hiusten värjäys ja leikkaus 30 e, puolen tunnin hieronta 12 e... jne. :D

  Addicted. ;)

  VastaaPoista
 5. AnsQ: kiitos :)

  Sassi: thanks :) I bought it from H&M.

  Tiramisuheidi: Aijaa! Kesätukka kelpais mullekin ;)

  Minna: heh :D

  VastaaPoista
 6. Heips! Mä oon ollu aina epäileväinen CityDealiä kohtaan, mut ilmesesti pitää ihan paikkaansa ja toimii? :)

  VastaaPoista