lauantai 26. maaliskuuta 2011

lauantain look


 neule Forever 21
housut, takki ja laukku H&M
toppi JC
kengät Dinsko
rannekoru Monki
sormukset JC, Asos, Lindex

R: Tällaisessa asussa kävin tänään kaupungilla pyörimässä ja solkussa. Jenna tuli moikkaamaan mua matkalla Saloon, joten sain shoppailu- ja solkkuseuraa, yksin olisi ollut tylsää. Sokoksen 3+1 päiviltä löytyi kaikkea tarpeellista ja H&M:stä tein kivan takkilöydön kympillä, näätte sen joskus. Noi kauppojen alennuspäivät (Sokoksen 3+1, Stockkan hullu päivät jne..) on kyllä aika kamalia, tänäänkin ihan jäätävä ryysis Sokoksella, mutta pakko sieltä on silti käydä aina alejuttuja hakemassa. Nytkin mentiin sinne ihan vaan siksi että näin jostain blogista että siellä on Klippotekin kuivashampoo ja mun suosikki silmämeikinpoistoaine alessa, kyllä mä kestän sen ryysiksen jos sen ansiosta saan pakolliset ostokset tehtyä vähän halvemmalla. Tietääkö joku muuten koska Stockalla on hullut päivät? Onko jo ensi viikolla?


Sain Jennalta tänään vähän myöhästyneen synttärilahjan, Greyn Anatomian ekan kauden. Etsittiin tota varmaan kaikista mahdollisista kaupoista ennen joulua, nyt Jenna oli sattumalta löytänyt sen Rauman cittarista, jee! Tiedänkin mitä teen illalla, ei sen tenttiin lukeminen niin tärkeää ole. Mutta nyt ruokaa, kamala nälkä, heippa!

8 kommenttia:

 1. 6.-10. päivä on hullut päivät mun tietääkseni :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Kiitos, mä alan ite vähän kyllästyy siihen ku haluisin jo kaikki kevät takit käyttöön :D

  Anonyymi: kiitos!

  Suvi: Kiitos :)

  tintui: ok, kiitos tiedosta :)

  VastaaPoista
 3. mulla on tollaset saanlaset kengät. ehdin käyttääniitä noin 7 kertaaja korko oli puhki. onko noi sun kengät pysyny kunnossa

  VastaaPoista
 4. Aijaa, mä oon käyttänyt noita nyt joku 1,5 vuotta vähintään pari kertaa viikossa ja nyt vasta alkaa käytön jälkiä näkyä. Ne on mm. ollut monilla reissuilla mukana niin että oon koko päivän kävellyt niillä ja hyvin on kestänyt.

  VastaaPoista
 5. niin ja en siis tietenkää kesällä niitä käyttänyt :D

  VastaaPoista