torstai 3. maaliskuuta 2011

kurkistus laukkuun

R: Tykkään monien bloggaajien tekemistä laukkujen sisältö postauksista, oon ehkä sen verran utelias että on kiva kurkkia muiden laukkujen sisälle! Nyt päätin tehdä tämän itsekin, aurinko paistaa niin ihanasti että oli pakko päästä jotain kuvailemaan..

Photobucket

Eli käytössä on tällä hetkellä tollanen hm:n tekonahkalaukku hopeisilla yksityiskohdilla. Sinne mahtuu yleensä hyvin kaikki, mutta jos pitää jotain kirjoja, järkkäriä tms kantaa niin sitten pitää vaihtaa isompaan. Tänään tämä oli sopiva! Vaihdan laukkua siis melkeen päivittäin, siksi sinne ei ehdi kamalasti mitään turhaa kertyä. Vaikka kyllähän tämänkin laukun pohjalta löytyi kivasti pinnejä, kyniä ja kuitteja, mutta niitä en jaksanut kuvata.

Photobucket
Photobucket

Aina mukana on kännykkä, lompakko ja kamera. No okei, pokkari ei ole mukana jos järkkäri on. Tykkään tosta pinkistä kamerapussukasta, ilman sitä en uskaltaisi kameraa kantaa mukana laukunpohjalla. Hyvän joululahjan pikkuveli osasi ostaa. Ja niin, on mulla yleensä avaimetkin. Missäköhän ne nyt on? Oon muuten kamalan tarkka avaimista, tarkistan varmaan 5 kertaa aina lähtiessä että avaimet on mukana.

Photobucket

Tänään kävin luennolla, siksi mukana oli muistiinpanovälineet. Penaali on jostain yläasteajoilta varmaan ja toi vihkokin on jo ihan täynnä. En kirjoita luennoilla muistiinpanoja yleensä, siksi riittää että on joku vihko mihin saa vähän aikatauluja ja ohjeistuksia tarvittaessa kirjoitettua ylös. Kalenteri on mukana myös aina (kun en sitä unohda), toi TYY:n kalenteri mahtuu kivasti mukaan.

Photobucket

Läkerolit on mun uusin riippuvuus. Pakko olla aina joko läkeroleja tai mynthoneita tms.. Niitä en ikinä syö kotona, mutta laukusta niitä on löydyttävä. Purkkaakin on aina oltava! Nämä Striden purkat on Nycistä, samoin noi kurkkupastillit (?), olin jo unhotanut niiden olemassaolon..

Photobucket

Huulirasva hengailee aina tuolla laukussa, pakko olla eri huulirasva kotikäyttöön ettei vaan unohdu koskaan. Vihaan sitä kun tarvitsisi huulirasvaa ja sitä ei löydykään mistään. Puuteri on mukana joskus, samoin hiusharja. Harvemmin kuitenkaan koskaan muistaa päivän aikana hiuksia harjata.. (Nyt joku ajattelee että ehkä kannattaisi, hah). Hanskat on aina kadoksissa ja yleensä ne löytyy laukusta. Usein käy niin että etsin lähtiessä hanskoja, otan kiireessä jotkut toiset ja myöhemmin huomaa että ne etsimäni hanskat on koko ajan olleet siellä laukussa.

Näiden lisäksi mulla on aika usein vichyä/ediä/jotain muuta juotavaa jos on pitkä päivä yliopistolla. Vesipulloa en kuitenkaan koskaan kanna mukanani, ei se hanavesi niiin hyvää ole. Ja mun mielestä on ällöä laittaa esim. ED pulloon vettä, se maku kuitenkin puskee läpi vaikka se pullo olisi miten hyvin pesty. Outoa? Mutta joo, sellasta, mitäs te raahaatte mukananne?

6 kommenttia:

 1. Kännykkä, lompakko, avaimet, puuteri, hiusharja, huulikiilto tms., nenäliinoja, bussikortti, käsivoide, kalenteri... Nää on ne must :).

  VastaaPoista
 2. Mä luen kans turhan mielelläni näit kurkistusjuttuja x)

  VastaaPoista
 3. sophie: sosiaalipolitiikkaa turun yliopistossa

  Minna: Aika samalta kuulostaa sun laukun sisältö kun mun :)

  Elina: No hyvä etten ole ainut! ;)

  VastaaPoista
 4. You carry a lot of stuff around dont you??? :D

  xxx

  http://gypsy-diaries.blogspot.com

  P.S: I bet you'd look gorgeous with the feather House of Harlow ring we're giving away on my blog NOW! :D

  VastaaPoista