torstai 17. maaliskuuta 2011

hmhmhmhmhm

J: Jo toinen postaus tänään, mehän ollaan ihan liekeissä ;)

Päätin aamulla ihan nopeasti käydä H&M:n sivuilla. "Nopea" käynti kävi kuitenkin kukkaron päälle, sillä torstaiseen tapaan nettikauppaan oli tullut vaikka mitä ihania uutuuksia, ja oli pakko klikkailla muutama ostoskoriin. Mulla on varmaan pari kuukautta ollut siellä muutama tuote odottamassa jälkitoimitusta ja on aika usein tullut lisäiltyä tilaukseen kaikkea. Hups.. Tällä hetkellä sieltä pitäisi olla kolme paketti tulossa. Onnneksi osa on luultavimmin sellaisia, jotka lähtee suoraan palautukseen..

Mutta niitä uutuuksia!

Niin ihania, keväisiä juttuja! Olisin voinut tilata vaikka kaikki.. Onneksi hillitsin itseni! Voin esitellä uutuudet kun ne saapuvat, toivottavasti ennen kesäkuuta..

7 kommenttia:

 1. Mullakin pari settiä tulossa :D.

  Mun kaveri aina toivoo, että ne vaatteet ei olis hyviä, ettei tulis niin kalliiksi. Sit just silloin ainakin ne on kuulemma kaikki täydellisiä... :D

  VastaaPoista
 2. I love your selection, summer is in the air.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo ylin vaalea bleiseri ja musta (pitsi?)toppi!:)

  VastaaPoista
 4. Minna: Haha, pitää myös toivoo niin:D

  Tereza Anton: Thanks! Yep it really is.. Altough there's still lots of snow in finland..

  Anna: Juu niin ne on :)

  VastaaPoista
 5. moikka! sä oot ainoo ihminen, jonka "tunnen", joka opiskelee okl:ssä, joten kyselen vähän sulta :D
  ite hain viime vuonna kanssa sinne, luokanopettajakoulutukseen, mutten päässyt, eikä ollut ihme koska en pahemmin lukenut. pääsin kuitenkin amk:hon. no luokanopettaja on aina ollu se isompi haave mulle, enkä tähän nykyiselle amk:n linjalle pahemmin halunnut, kuhan pääsin ja tulin sit kattelemaan :D
  sä et varmaankaan tiedä kuinka paljon amk:lla ja okl:lla on eroa... mutta siis, kuinka paljon siellä täytyy opiskella? pärjätäkseen edes jotenkin? onko paljon pänttäämistä? pitkiä päiviä? paljon luentoja ja tenttejä? miltä on tuntunut? olis kiva jos voisit vähän kertoa kun mä en yhtään tiedä... ajattelin nyt siis hakea sinne uudestaan. mutta pelottaa että valitsen väärin. kuitenkin oon jo koulussa, joka nyt ei aivan kamalaa ole, mutta en siis jokaisesta kurssista ole edes läpi päässyt. en jaksa lukea. mitä jos nyt pääsen okl:ään ja huomaan että aikaisempi olikin parempi :o

  VastaaPoista
 6. AnsQ: niin on <3

  Anonyymi: Joo, en tosiaan osaa verrata OKL:ää ja amkia.
  Meillä on ollut silleen, että välillä on ihan älyttömästi tekemistä ja välillä taas vähän rennonpaa. Tenttejä ei niin hirveesti ole ollut tokana vuonna, ekana senkin edestä.. Lisäksi portfolioita, ryhmätöitä yms on PALJON monialaisissa opinnoissa.
  Nyt harjoittelun aikana on ollut todella paljon hommaa, kun pitää suunnitella jaksot/tunnit etukäteen yms. Päivät siis venyy helposti kahdeksaankin tuntiin ja illalla on usein vielä kotona tekemistä.. Jotkut tosin pääsevät vähemmällä, riippuu ihan miten haluaa tuntinsa suunnitella ja mikä on sivuaineena.

  Ekana vuonna luentoja oli aika paljon, lisäksi pakollisia demoja (pienryhmäopetusta). Tokana vuonna ei ole paljon ollut luentoja, mutta demoja senkin edestä. Varsinkin jos on liikunta/kässä sivuaineena..

  En oikein enempää osaa sanoa:) Periaatteessa aika vähäisellä lukemisella on nää ekat 2v päässyt, mutta muuta hommaa on todella paljon.
  Yritä keksiä mitä teet ja tsemppiä pääsykokeeseen, jos sinne päädyt;)

  VastaaPoista