perjantai 4. maaliskuuta 2011

himottuja

Photobucket
Photobucket
Photobucket

R: Löysin tänää pari kivaa lisäystä mun korukokoelmaan! Jenna osti samanlaisen sormuksen Tukholmasta, ihastuin siihen niin kovin että oli pakko ostaa sama hopeisena. Sormus löytyi siis JC:stä ja hintaa oli vähän alle 5 euroa. Ear cuff (hintaa 3,5e) on Glitteristä, jossa sain muuten taas harvinaisen hyvää palvelua. En jaksanut alkaa käymään koko koruvalikoimaa, joten kysyin heti myyjältä että onko siellä tollasia korviksia. Olin siis monissa blogeissa bongannut tollasia ja päätin että mun on pakko saada samanlainen! Myyjä kertoi että ne on loppu, mutta kaivoi sitten jostain laatikosta vielä yhden joka oli hänelle itselleen varauksessa ja myi sen mulle! Ihan uskomattoman hyvää palvelua mun mielestä. On se kuulemma hänen helpompi napata sellainen itselleen kun niitä tulee lisää, kun mun käydä joka viikko katsomassa olisiko niitä tullut. Tottahan se on, mutta silti ihan älyttömän ystävällistä ja hyvää palvelua. Glitterissä olen muutenkin saanut aina tosi hyvää palvelua, kerran juttelin yhden myyjän kanssa vaikka kuinka kauan blogeista!

Missä te olette saaneet hyvää palvelua? Entä mitäs tykkäätte mun uusista koruista?

9 kommenttia:

 1. Oijoi, munkin täytyy mennä metsästään itelleni oma ear cuff... kiitti muistutuksesta! :D

  VastaaPoista
 2. Olitko Salon Glitterissä? Meinaan aina kun itekkin oon siellä käynyt, niin se palvelu on ollut tosi loistavaa! Ja vaikka olisi eri myyjäkin, niin aina ne jaksaa jotain kivaa rupatella siinä kassalla!:D Ja molemmat korut on kivoja, itekkin omistan ton korvis häskän.;)

  VastaaPoista
 3. I love that first ring; love that idea.

  VastaaPoista
 4. Toi ear cuff on kyllä aika siisti. Vois kokeilla omasta rustolävistyksestään väkertää jonkun ketjun normi korvikseen :--D Tai sitten ei. Toi sormuksen idea on muuten suhteellisen mahtava, pysyyks toi kuitenkin ihan normisti sormessa?

  VastaaPoista
 5. Sara: hih, ole hyvä :)

  asraf: Olin tällä kertaa Myllyn Glitterissä, mutta salossakin olen saanut loistavaa palvelua!

  Tereza Anton: me too :)

  Elina: Joo siis olin tosi yllättynyt kun sovittelin tollasta sormusta ekaa kertaa, se tuntuu melkeen normaalilta! Toi on ainakin niin täydellisen kokonen mun sormiin että hyvin pysyy :)

  VastaaPoista
 6. mä haluan tollasen ear cuffin myös, hirmu kiva :)

  VastaaPoista
 7. Milla: No kannattaa ostaa, ei ole pahan hintanenkaan :)

  VastaaPoista