tiistai 1. maaliskuuta 2011

helmikuun shoppailut

R: Jee, maaliskuu! Se tarkoittaa sitä että on virallisesti kevät (siis jos multa kysytään) ja on lupa juhlia, sillä pian on synttärit. Me juhlitaan Jennan kanssa jo 46v synttäreitä, ihan kamalaa. Pari vuotta ja täytetään jo pyöreitä. Mutta joo, asiaan. Eli siis helmikuun shoppailusaldoa tässä!

vaatteet 98,95e

kengät 0e


laukut 0e


asusteet 20,15e


kosmetiikka, kynsilakat, hiusjutut yms. 39,95e


muut 100e 

Photobucket

Kivasti toi GHD kasvatti tota saldoa, en nyt muista sen tarkkaa hintaa niin laitoin sen tohon "muut" ja hinnaksi 100euroa, koska siinä paikkeilla se postikuluineen oli. Vaatteita en ostanut kamalasti tässä kuussa, muutenkin tein vaan muutamia heräteostoksia ja sitten Tukholmassa tuhlasin vähän enemmän. Ei paha kuitenkaan, tämä saldohan olisi ilman GHD:ta ihan kohtuullinen.. Ja se on kuitenkin sellanen ostos jota ei ihan joka kuukausi tee. Kosmetiikkaakin tuli ostettua normaalia enenmmän, valokynä ja puuteri loppuivat taas samaan aikaan.

Maaliskuussa tuleekin tuhlattua kaikkeen muuhun kun vaatteisiin tai kenkiin, sen tiedän jo nyt. Eli toivotaan että maaliskuun saldo näyttäisi pienemmältä, kun enhän mä ihan oikeasti edes tarvitse enää yhtään lisää täytettä mun vaatekaappiin. Paitsi tietenkin sen hm:n paketin, jota oon tässä nyt melkeen kuukauden jo odotellut..  

Paljonko te tuhlasitte helmikuussa?

4 kommenttia:

 1. suoraan kysymykseen suora vastaus : aivan helvetisti liiikaa :D voi kun osais pitää jotain lakkoa....

  VastaaPoista
 2. Munki pitäis pitää shoppailulakkoa.. tai varmaan aika pakkoki ku muuten ei oo varaa ruokaan koko ens kuussa ;D mut tänään tuli taas viesti et hm paketti odottelee mua kouvolassa, kunhan sinne vaan kerkeän taas ;)

  VastaaPoista
 3. helmikuu oli kyll joku ennätys kuukausi koska tuhlasin noin kaksi kymppiä! :D

  VastaaPoista
 4. Klara: hahhhaa :D No maaliskuussa tsemppaat!

  Tuisku: Mullakin on hm:n paketti tulossa ja sen toimitus oli TAAS mennyt vkon eteenpäin.. Onneksi on tulossa enimmäkseen vaan kesäjuttuja.

  VastaaPoista