torstai 17. maaliskuuta 2011

elämä kulkee mut se kulkee liian nopeasti

Photobucket 
Kuva täältä


R: Moi kaikki ihanat pitkästä aikaa! Täällä on ollut aika hiljaista viime aikoina, ja haluaisinkin nyt vähän "selitellä" asiaa, mitäs sitä salaamaankaan. Tämä tyttö on nyt taas turkulainen. Ehdinkin jo melkeen puoli vuotta asua Salossa, ja nyt olen takaisin täällä, tällä kertaa yksin. Päätös muuttaa pois Jannen luota oli aika vaikea ja mietin sitä tosi kauan, mutta päätettiin lopulta että se on ehkä fiksuinta. Eli me ei seurustella enää, mutta ollaan kyllä tosi hyviä kavereita. Ero ei välttämättä ollut edes mikään lopullinen, haluttiin molemmat nyt vaan vähän omaa "tilaa", koska ei esim. olla kumpikaan ikinä asuttu yksin. Onhan se hyvä jossain vaiheessa elämää opetella olemaan ihan omillaan! Koko alkuviikko on mennyt opiskelun ja muuton parissa, siksi en ole tänne ehtinyt aiemmin mitään raportoimaan. Mulla on ainakin tällä hetkellä tosi hyvät fiilikset tän muuton suhteen, sain ihan mukavan pienen yksiön kivalta paikalta ja aurinkokin paistaa! Oon vähän fiiliksissä että asun näin keskustassa, aiemmin olen asunut aina jossain lähiöissä tms. Ja odotan innolla Turku-kesää, jokiranta <3. Toisaalta on kyllä tosi haikea olo, Jakke jäi Jannen kanssa asumaan niin sitä tulee tietenkin tosi ikävä. Sovittin kyllä että yritän ainakin kerran viikossa mennä katsomaan Jaksua, ja Janne lupasi tulla sen kanssa välillä tännekin, jee!

Nyt mä alan lukemaan huomiseen tenttiin, lukeminen on jäänyt ihan ton muuton takia. Iltapäivällä menen yliopistolle, samalla voisi vähän fiilistellä Turkua!

14 kommenttia:

 1. Tervetuloa Turkuun! :) Toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista
 2. rohkea päätös :)
  nostan hattua!

  t. en ole ikinä asunut yksin :)

  VastaaPoista
 3. Tsemiä ja pää pystyssä kesää kohti!;)

  VastaaPoista
 4. Pakko kompata mineä: rohkea päätös! Ja onnea uuteen kotiin!:) Oon kanssa välillä miettinyt, että miten sitä osaa olla sitten yksin kun muuttaa porukoitten luota pois.:D Mutta varmaan se on tosi kivaa kanssa! Oma rauha ja kaikki.

  VastaaPoista
 5. Hei onnea uuteen kotiin :) ja todellakin rohkea päätös ja niinhän se kuuluu tedä mikä parhaalta tuntuu! täällä toinen joka ei oikeastaan ole asunut yksin myöskään :-D

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa takaisin Turkkusseen! :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä uuteen kotiin! Ja oikeesti yksin on varin mukava asustella, kun ei ole ketään sanomassa mistään mitää :D

  VastaaPoista
 8. Tottatosiaan niinkun muutkin on tässä akasemmin sanoneet, on kyllä rohkea päätös! Mutta onnea uuteen kotiin, kuulosti tosi mukavalta toi sun asuinaluekkin (:

  VastaaPoista
 9. tsemppiä uuteen elämääsi!!

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään kyllä asua yksin, ei tarvii olla huolehtimassa muiden menoista tai tekemisistä ja jos lattialla lojuu vaatteita ni saan raivota siitä ihan itelleni niin kauan kunnes korjaan ne :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta <3

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen kotiin, tosiaankin rohkean päätöksen teit!
  Itselläni tulee ehkä olemaan syksyllä sama tilanne jos pääsen muualle opiskelemaan, mutte emme aio erota avomiehen kanssa. 6 vuotta ollaan seurusteltu ja 2 vuotta asuttu yhdessä, mutta toisaalta mäkin intoilen nyt jo siitä jos pääsee sisustamaan oman pienen yksiön juuri niinkuin itse haluaa :)

  VastaaPoista