sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Elämä ei oo sarjis

J: Menipäs viikonloppu taas nopeasti! Suuntasin eilen siis Turkuun Riikan luo yökyläilemaan. Hävitystä matsista ja lumipyrystä huolimatta lauantai oli erittäin onnistunut päivä. Sain hetkeksi ajatukset pois harjoittelujutuista ja muista tylsistä asioista, ja pääsin kunnolla juoruilemaan Riikan kanssa. Niin ja pääsin fiilistelemään Turkua. Ikävä sinne, haluun myös muuttaa!
Tänään oli kuitenkin paluu todellisuuteen, eli koulujuttujen pariin. Lauantain huoleton fiilis on muisto vain.. Olen ollut taas niin tyhmä ja saamaton tänään, mutta ei siitä sen enempää! Palaan ennemmin siihen lauantaihin asun merkeissä..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
 Takki, farkkupaita, leggingsit, huivi ja laukku H&M
Converset NYC
Sulkakoru Lindex

Olipas H&M painoitteinen asu taas pitkästä aikaa! Voisin ehkä koittaa tsempata vähän ja pukea jatkossa päälle muidenkin ketjujen vaatteita.. Lisäksi oon jumittunut käyttämään noita converseja, vaikka vannoin tunkevani ne kaapin perälle lumien sulamiseen asti. Ne on vaan niin kivat.

Nyt menen nukkumaan, rankka viikko jälleen edessä.. Lasken jo tunteja viikonloppuun, sillon on taas kaikkea kivaa tiedossa! Tai no kivaa ja kivaa, ainakin vapaata..

Hauskaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tota sattuu...meinaan HooÄmmää...välillä on itselläkin sitä päästä varpaisiin niin, että melkein jo hävettää :D.

  VastaaPoista
 2. hauskaa viikkoa myös sulle. kiva asu!

  VastaaPoista
 3. Oho!
  Törmäsin ihan vahingossa teidän blogiin kun surffailin tuolla indiedaysin sivuilla, josta taas siirryin focus on fashion blogiin ja josta taas edelleen tänne. Oon nyt käyttäny melkein koko tunnin teidän höpötysten lukemiseen ja pakko sanoa et hauskaa settiä! :D Bongasin melko nopeasti myös kuvan keltaisissa haalareissa poseeraavasta Jennasta ja melkein hävetti kun en heti muistanut et mitä Jenna opiskelee! ;) Titti dii. Jatkakaa samaan malliin, voi olla että musta tuli nyt teidän vakiolukija. Oon aina itse haaveillu blogin perustamisesta ja yrittänytkin pari kertaa mut mun kirjoittelut on jääny pariin kolmeen kertaan eli pisteitä sinnikkyydestänne! Ja hauskaa kevättä!

  VastaaPoista
 4. Minna: Nojoo, onneksi kukaan muu ei varmaan tajuu sitä kun vaan itse :)

  Anonyymi: Kiitos!

  Laura: No tervetuloa lukemaan:D Kiva kun joku tuttu tunnustaa käyneensä täällä:)

  VastaaPoista
 5. Haa! Bongasinkin neidin varmaan sunnuntaina käpöttelemässä pisin Satamakatua :) Olipas jännää, tunnistaa joku, jota ei oikeastaan tunne :DD (olipa sekava lause)

  VastaaPoista
 6. Outi: Haha, siistii:DD Mun tapauksessa varmaan "juoksemassa" pitkin Satamakatua:p

  VastaaPoista