sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

BlokBlokBlok

J: Saatiin jossain vaiheessa viime viikolla loistava idea, että perjantaina olisi pakko päästä vähän nollaamaan! (Tai siis mä sain idean, mutta ei kukaan kavereista kauheasti vastustellut..) Olin vielä päivällä ihan törkeen väsynyt raskaan viikon jälkeen ja teki mieli jäädä kotiin nukkumaan, mutta treenien ja parin lonkeron jälkeen piristyin kivasti. Käytiin ensiksi tyttöjen kanssa katsomassa yliopistolla esitetty Social Network (ihan ok leffa), ja sen jälkeen juoruiltiin hetki mun luona. Loppuilta hengattiin Blokissa. Raumalle avattiin viikko sitten uusi baari. Aika kiva paikka, vaikka olikin aika täynnä.. Drinkit oli kuitenkin hyviä ja muutenkin paikka oli todella viihtyisä. Suosittelen!

Asukuvat jäi ottamatta, mutta jotain muuta innostuttiin kuvailemaan..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sain kaverilta hieman myöhästyneen Italian tuliaisen/synttärilahjan. Naamio on suoraan Venetsian karnevaaleilta, ja aika siisti! Yllätyin positiivisesti kun näin ton, lahjan antaja oli kuitenkin miespuolinen henkilö. Ei kaikilla miehillä olekaan huono maku!;) Tosta lähti ihan älyttömästi hilettä, oli tosi fiksua kokeilla sitä ennen ulos lähtöä.

Nyt lähden kaupungille Tuiskun kanssa ja siitä suoraan korispeliin. Mun ja Riikan joukkueet pelaa tänään vastakkain, aika outoa. Ollaan kuitenkin 11v pelattu samassa joukkueessa ja nyt toinen onkin yhtäkkiä vastustaja.. Saa nähdä mitä siitäkin tulee.. Toivottakaa onnea!

4 kommenttia:

  1. Upea naamio ja tsemppiä peliin!

    VastaaPoista
  2. Saaks kysyy et missä päin asutte kun kerran raumallakin tulee käytyä?:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Jenna asuu Raumalla ja mä Turussa.

    VastaaPoista