lauantai 5. helmikuuta 2011

There's no gray area

J: Heippa! Ulkoasu on hieman muuttunut tämän päivän aikana ja saattaa muuttua vielä lisää, joten älkää ihmetelkö, jos täällä näyttää välillä vähän oudolta!

Asiaan, eli tämän päivän asua..


Takki, leggingsit , huivi ja laukku H&M, kengät, musta paita ja panta Primark, harmaa toppi Vila ja sukat Seppälä

Piti heti aamusta lähteä käymään kaupungilla, mutta jotenkin se vähän venähti ja sain itseni liikkeelle siinä puoli yhden aikoihin. Mikäs siinä, vapaapäivä kuitenkin. Kävin pyörähtämässä nopeasti muutamassa kaupassa. Olisin tarvinnut kaikkea hyödyllistä, kuten lasketteluun sopivat hanskat ja pipon, mutta ei löytynyt mitään kivoja (ja halpoja). Ihme kyllä en löytänyt mitään vähemmän hyödyllistäkään! Lopulta päädyin cittarin ruokapuolelle tekemään ainoat ostokseni..


Mun loistavat kuvanmuokkaus taidot tulee taas esille.. Mutta pointtina on noiden kilohinnat! Karkit oli jossain mega-alennuksessa 2,99€/kg ja pähkinät normaalihintaisia, 16,95€/kg. Mun puolesta hinnat olisivat voineet olla toisinpäin, noin Parrotin "irto"pähkinät on niin hyviä! Vaikka tulee noi karkitkin varmasti syödyksi..

Nyt mun superlaiska päivä jatkuu noiden herkkujen ja Greyn Anatomian parissa. Olen ollut tänään hävyttömän epäsosiaalinen, aluperin oli vaikka mitä suunnitelmia tälle päivälle, mutta päädyin vaan hengaamaan yksin kotona. No, ehkä huomenna kaivaudun ulos ihmisten ilmoille.. Itseasiassa on pakko, sillä meillä on aamulla kymmeneltä peli. (Ei kukaan voi pelata siihen aikaan!)
Nyt DVD-boxin seuraan, hauskaa viikonlopun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tosi kivat noi kengät! Ja nyt tekee piiiiiikkasen mieli noita karkkeja, kiitos siitä :D

    VastaaPoista
  2. Nadja: Kiitti:) Munkin tekee niitä taas mieli:D

    Anonyymi: Jep:D oli kyllä laatueroakin, karkit oli ihan kovia:(

    VastaaPoista