torstai 10. helmikuuta 2011

tänään...


R: Tänään olen yrittänyt tehdä ghd:lla kiharoita, mutta sain aikaan vaan epämääräisen pehkon, yrittänyt lukea tenttiin yhtä huonolla menestyksellä, herkutellut laskiaispullalla ja missannut pari luentoa. Oikeesti, miksi tenttikirjojen pitää olla netissä, eksyn koko ajan facebookiin, blogeihin tai nettikauppoihin (taisin tehdä pienen tilauksen hm:lle, ups). Tai okei, jos kirjoja ei löytyisi netistä niin en saisi ikinä niitä tentittyä, kirjaston kirjat on koko ajan lainassa.

Selailin äsken muuten vähän ebookersia, tekisi kamalasti mieli lähteä jonnekin minilomalle vapun aikoihin, mitäs kohdetta suosittelisitte 3-4 yön reissulle? Budapest kiinnostaisi ja sinne pääsisi aika halvallakin, toisaalta Lissabon on jo kauan ollut sellainen johon haluaisin, mutta sinne on vähän pidempi lentomatka.. En haluaisi ihan kamalasti aikaa käyttää matkoihin, kun siinä ei ole montaa päivää vapaata jotka reissussa ehtisi olemaan.. Vinkkejä?

10 kommenttia:

 1. Yks pikkuvinkki kiharoiden tekoon: ku otat hiussuortuvan kiharrettavaks ni pyöritä sitä suoristusrautaa 180 astetta poispäin kasvoista, ni kiharat kääntyy "taaksepäin". Se avaa kasvoja ja muutenki näyttää (ainaki mun mielestä) kivemmalta. :)

  VastaaPoista
 2. ihana toi pinkki suoristin! reissukohteeks ehdottaisin liettuan vilnaa, olin jokunen vuos siellä ja tykkäsin kovasti! Kaunis kaupunki ja shoppailumahikset, perfecto! :D

  VastaaPoista
 3. love haircare!
  XOXO

  http://www.leatherlaceblog.com/
  http://www.leatherlaceblog.com/

  VastaaPoista
 4. ite valitsisin 3-4 päivän reissulle oikeastaan ihan minkä tahansa kaupungin Euroopassa! kolmekin kokonaista päivää on yllättävän paljon. ainahan kuitenkin jää sellainen fiilis, että "jotain jäi näkemättä". jos nyt miun iten pitäis valita, minne lähtisin komeksi päiväksi, valitsisin luultavasti Berliinin, Pariisiin tai Barcelonan :))

  VastaaPoista
 5. hehe näyttää noi kiharat erittäin hyviltä siihen verrattuna mitä itse olen saanut aikaiseksi... :D käykää kurkkaan mun blogin puolella on yks pikku juttu teille :)

  VastaaPoista
 6. Superlatiivi: No joo, tuntuu että nyt käänsin sitä ihan mihin suuntaan sattuu :) Eli pidetään mielessä!

  Miksu: Joo mäkin olen käynyt siellä ja tykkäsin kyllä :) Ja ollaan itseasiassa näillä näkymin menossa sinne syyskuun alussa katsomaan koriksen em-kisoja, että ehkä vappuna jonnekin muualle!

  Leather&Lace: me too :)

  LURA: Mun mielestä kolme kokonaista päivää on joo ihan hyvä, siis varsinkin jos lennot ajottuu silleen sopivasti, mutta voi olla että päästään nyt lähtemään vaan kolmeksi yöksi, joka tarkottaisi kahta kokonaista päivää :S Niin lyhyeksi ajaksi en lähtisi paikkaan jossa on paljon nähtävää, esim. Rooma. Joku Praha tai Budapest vois olla hyvä lyhyemmälle reissulle, kun siellä ei ole niin paljon mulle sellasia must see juttuja. Oi, mä lähtisin koska vaan uudestaan Pariisiin tai Barcelonaan ja Berliinissä en olekaan käynyt vielä!

  Lindsay: Juu kävin kurkkaamassa, kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Amazing haircut and dazzling color :P

  xxx
  www.fashionhasit.com

  VastaaPoista
 8. Claire and Vasia: thank you so much!

  VastaaPoista
 9. Lissaboniin varaisin enemmän aikaa, siellä on niiiin paljon nähtävää. Tuntui, ettei viikkokaan kunnolla riittänyt vaikka joka päivä kävelikin melkein 50km kiertelemässä :-) Ympäristökaupungeista kun löytyy kanssa mielettömän monta nähtävää juttua. Ehkä kolmessa päivässä sais jonkun käsityksen paikasta, mutta suosittelen pitempää retkeä!

  Itse ehkä suuntaisin Pariisiin tai Kööpenhaminaan. Oikeastaan ihan minne tahansa jos kukkaro/opiskelu antaisi myöden .

  VastaaPoista
 10. Elina: Joo, mutta mulla ei ainakaan oo Lissabonissa sellasia must have kohteita, joten sen puolesta se ois hyvä, kyllähän joka kaupungissa saa aikaa kulumaan jos haluaa. Mulla taas Pariisi on sellanen johon en ehkä lähtisi vaan kolmeksi päiväksi, viimeksi oltiin 6 päivää ja siinäkään ajassa ei ehtinyt kaikkea nähdä. Kööpenhamina vois olla aika jees..

  VastaaPoista