tiistai 22. helmikuuta 2011

super lahja

R: Jenna vihjaili hienovaraisesti viime viikolla synttärilahjatoiveestaan..

Photobucket

Mä päätin sitten olla kiva sisko ja tilata kameran Jennalla synttärilahjaksi. Kiitos superkaupan antaman lahjakortin, maksettavaa ei jäänyt paljon mitään, normaalisti kamera maksaa 40 euroa ja kolmen filmin paketti vähän alle kympin. Mun oli pakko nyt paljastaa tämä synttärilahja Jennalle vähän etuajassa ettei se vaan itse tilaa kameraa! Tai toisaalta, sittenhän olisin itse voinut pitää tämän lahjan..

Ja teille halusin paljastaa tämän ihan siitä syystä, että superkaupan väki oli kivaa ja halusi antaa myös teille mahdollisuuden shoppailla Superkauppa.fi:ssä vähän halvemmalla, koodilla JENNAJARIIKKAHELMIKUU saatte helmikuun ajan -10% tilauksesta! Ja niin, tämän viikon ajan saa yli 30 euron tilaukset postikuluitta, nyt olisi siis hyvä tilaisuus tilata vähän piristystä arkeen, tuolta löytyy vaikka mitä. Meiltä löytyy kotoa mm. tällainen, jonka voitin kerran jostain arvonnasta! Ja voin kertoa että hihittelin hieman kun selailin niitä sivuja, esim. lemmikkieläinkamera voisi olla aika mielenkiintoinen..

9 kommenttia:

 1. Jee, en malta odottaa kahta viikkoa:)

  VastaaPoista
 2. En oo koskaan käyny kyseises nettikaupassa ja nyt vilkaisin! Löysin sieltä vihdoin poikakaverille sopivan synttärilahjan! Jes, tää on aiheuttanu mulle niin paljon päänvaivaa et mitä oikein hankkisin mut nyt ei tarvi enää miettii Jee :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tytöt, kiitos vinkistä. :) Ystävällä synttärit maaliskuun puolessa välissä niin ehtisikö tästä kamerasta saada ennen sitä Jennalta vähän käyttökokemuksia? :)

  VastaaPoista
 4. Itsekkin olen tilannut tuolta kameran ja hyvää palvelua sain. :)

  VastaaPoista
 5. Tollanen olis kyl siisti :) Raportoikaa sit heti millaisia kuvia tuli!

  VastaaPoista
 6. Jenna: Parempi ois :D

  petty: Kiva että löysit lahjan!

  Tintti: Ole hyvä vaan :) Voih, ei varmaan ennen sitä ehdi kamalasti kertoa kokemuksia, kun sitten se kuvien kehittäminenkin ottaa oman aikansa :S Mutta lupaan raporttia heti kun kameraa on testailtu ja kuvat kehitetty!

  Sapph: No hyvä :)

  irene: Joo raportoidaan :)

  VastaaPoista
 7. Pistinkin kameran jo tilaukseen! :) Vaikutti niin mahtavalta ja just täydellinen lahja tälle tyypille.

  Vielä kerran, ootte ihania! :)

  VastaaPoista
 8. Tintti: No hyvä että löytyi täydellinen lahja :) Ja kiitos ihanasta kommentista!

  VastaaPoista
 9. Moi!

  Yritin tilata Superkaupasta käyttämällä tota teidän alennuskoodia, mut se ei jostain syystä toiminut. Osaatteko sanoa miten sen pitäis toimia?

  VastaaPoista